Η Βίκυ Κουλιανού στο star.gr: «Τότε δεν ξεκινούσαμε από τα ριάλιτι μόδας»

«Φέτος είχα δύο προτάσεις για τηλεόραση»

Πρώτη δημοσίευση 1/11/2018 09:07

Συμμετέχει στο θεατρικό «Μαριχουάνα STOP!», κάτι που δεν της αφήνει χρόνο για οτιδήποτε άλλο.

Η Βίκυ Κουλιανού, ίσως η μοναδική Ελληνίδα top model με τεράστια καριέρα περίπου δύο δεκαετίες πριν στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, εδώ κι αρκετά χρόνια έχει στρέψει το βλέμμα της στην υποκριτική και μάλιστα με αρκετή επιτυχία.

Ωστόσο, η μόδα είναι κάτι που θα την ακολουθεί σε όλη της τη ζωή. Για αυτό και όπως μας εξομολογείται, είχε δύο προτάσεις φέτος για να συμμετάσχει σε τηλεοπτικά projects σχετικά με τη μόδα, που τελικά δεν ευδοκίμησαν. «Μου άρεσαν και οι δύο προτάσεις αλλά για κάποιον λόγο δεν προχώρησαν… μπορεί το χρόνου» μας είπε.

Η Φωτεινή Ντεμίρη στο star.gr: «Θα είμαι στο νέο “Καφέ της Χαράς”»

Βλέπει τον εαυτό της σε όλα αυτά τα νέα κορίτσια που συμμετέχουν στις εκπομπές; «Άλλα χρόνια τα δικά μας, άλλα χρόνια τώρα. Εμείς τότε δεν ξεκινούσαμε με ριάλιτι… έκανες casting από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε στο Παρίσι, είτε στο Μιλάνο, είτε στην Αμερική… Ή σε παίρνανε ή δε σε παίρνανε».

«Και τότε υπήρχαν οι πλαστικές, βέβαια δεν ήταν τόσο πολύ όσο είναι τώρα…» απαντάει στην ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις που πολλά κορίτσια κάνουν προκειμένου να μπουν στο μόντελινγκ.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο star.gr: «Δε θα μιμηθώ τη Ζωή Λάσκαρη»

Κλείνοντας, η Βίκυ Κουλιανού μιλάει με ενθουσιασμό για τη Μελίτα Καμπύση που υποδύεται στην παράσταση, ενώ δεν την ενδιαφέρει αν υπάρχει σύγκριση του ρόλου της με αυτόν την ταινίας.

Κάθε Κυριακή στις 18:00 και 20:45  (Για 20 ΜΟΝΟ παραστάσεις!)

Μαριχουάνα STOP!
Gazi Theater
Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι


Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top