Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο star.gr: «Δε θα μιμηθώ τη Ζωή Λάσκαρη»

Μιλάει για την καριέρα, τους γιους της και το «Μαριχουάνα STOP!»

Πρώτη δημοσίευση 26/10 20:35

Έχει μεγάλη ζήτηση και γύρω από το όνομά της γίνεται συζήτηση. Η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ που έληξε άδοξα, η φημολογούμενη σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και ο ρόλος της Καίτης Λαγοπούλου που γνωρίσαμε από τη Ζωή Λάσκαρη στο κινηματογραφικό «Μαριχουάνα STOP!»... η Ντορέττα είναι -διόλου άδικα- παντού!

Αυτό -βέβαια- συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, ιδίως τα τελευταία χρόνια που εισέβαλε δυναμικά στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Όμως αυτή τη σεζόν αφήνει τον τηλεοπτικό «αέρα» κι επικεντρώνεται στο θέατρο λέγοντας... Μαριχουάνα STOP!

«Δεν πάω να μιμηθώ τη Ζωή Λάσκαρη»
Είναι έτοιμη να συγκριθεί με τη Ζωή Λάσκαρη; «Από τη μία είναι λογικό να συγκριθώ με τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά από την άλλη είναι και άτοπο. Ο ρόλος είναι η Καίτη Λαγοπούλου, ούτε θα πάω να μιμηθώ τον τρόπο που έπαιξε τον ρόλο η Ζωή Λάσκαρη» δηλώνει στην κάμερα του star.gr.

Τόλης Βοσκόπουλος: Με την Α. Γκερέκου και την κόρη τους στο «Μαριχουάνα»

Τι γίνεται με το παλικάρι που κάποια στιγμή –όπως στην ταινία- θα της κλέψει την καρδιά; «Γιατί όχι, γιατί να μην καταλήξω με το λαϊκό παλικάρι; Δεν έχει να κάνει… το θέμα είναι ο άνθρωπος που θα γνωρίσεις!» απαντάει γελώντας.

Μια αστεία οικογένεια
Ιδιαίτερα χαριτωμένα και τα όσα λέει για τους δύο γιους της που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη: «Χαίρονται πολύ για την παράσταση… τους πιάνω πολύ συχνά να διαβάζουν και να τραγουδάνε «Το φεγγάρι πάνωθέ μου». Τους έχει κολλήσει και τα παιδιά τραγουδάνε όλη μέρα Τόλη Βοσκόπουλο».

Κλείνοντας, η Ντορέττα δηλώνει -και φαίνεται- πολύ χαρούμενη που συμμετέχει σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή όπως αυτή με τη σφραγίδα του Γιώργου Βάλαρη. Με ένα πολυπληθές, all-star cast, σίγουρα πρόκειται για τη θεατρική επιτυχία της χρονιάς.

Αυτή εγγυούνται η συμμετοχή του Τόλη Βοσκόπουλου στο τραγούδι, της Μαρίας Ιωαννίδου στο ρόλο της Πολίν που λατρέψαμε αλλά και πολλών ακόμη ηθοποιών όπως ο Γιώργος Βάλαρης που επίσης σκηνοθετεί, η Βίκυ Κουλιανού, η Βαλερία Κουρούπη, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Μαρία Ανδρούτσου, ο Άρης Μακρής και ο Πέτρος Ξεκούκης. Πάντα υπό τις αγαπημένες μελωδίες του Μίμη Πλέσσα.

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top