Άνθιμος Ανανιάδης: Ζητάει εξέταση DNA για το παιδί με τη Γαζή!

Το πρώην ζευγάρι πριν από λίγους μήνες απέκτησε έναν γιο

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από την τηλεοτπική συνέντευξη του ηθοποιού στην Ελεονώρα Μελέτη

«Καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA ώστε να αποκαλυφθεί επιτέλους όλη η αλήθεια» απάντησε ο Άνθιμος Ανανιάδης στον... πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνουν και την πρώην σύντροφό του Μαρία-Νεφέλη Γαζή!

Το πρώην ζευγάρι πριν από λίγους μήνες απέκτησε έναν γιο και λίγο μετά χώρισε…

Οι σχέσεις του Ανανιάδη και της Γαζή δεν είναι καλές και ανταλλάσσουν σκληρά λόγια δημοσίως.

Αυτή τη φορά, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Άνθιμος Ανανιάδης απάντησε στο απίστευτο ξέσπασμα που έκανε η Μαρία Νεφέλη Γαζή στο Tlife.gr, λέγοντας πώς ο ηθοποιός δεν πληρώνει τίποτα για το παιδί τους και ότι δεν θα του δώσει το όνομα Τιμόθεος.

Διαβάστε την απάντηση του Ανανιάδη:

«Σε απάντηση του προκλητικού, απαράδεκτου και συκοφαντικού περιεχομένου των σημερινών δηλώσεων της κας Μαρίας-Νεφέλης Γαζη, η οποία προβαίνει αδιστάκτως σε «αποκαλύψεις» πτυχών της σχέσεως μας, αποκαλύψεων όμως που βρίθουν ψευδών γεγονότων και προβάλλονται διαστρεβλωμένες, έχω να απαντήσω τα εξής: 

Η συνέντευξη μου στην εκπομπή της κας Ελεονώρας Μελέτη, ήταν μια συνέντευξη που δόθηκε στα πλαίσια των επαγγελματικών μου δράσεων. Το θέμα της σχέσεως μας και του παιδιού εθίγη με απόλυτο σεβασμό, σοβαρότητα και διακριτικότητα. 

Εάν το ανήλικο παιδί είναι «παιδί της» όπως η ίδια σήμερα διατείνεται και άμεσα ομολογεί, θα μπορούσε να το έχει δηλώσει προ καιρού και όχι για το χρησιμοποιεί η ίδια για διαφημιστικούς λόγους, όπως κάνει τώρα , κατηγορώντας ασύστολα εμένα . Επίσης μετά από αυτά που δηλώνει σήμερα η κ. Γαζή, καθίσταται πλέον επιτακτική η εξέταση DNA ώστε να αποκαλυφθεί επιτέλους όλη η αλήθεια που της ζητώ επίμονα. 

Σε σχέση με την οικονομική, ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη που προσέφερα στην ιδία και το παιδί, θα αποδειχθεί εν καιρώ επίσημα κι όχι με δηλώσεις τόσο σε έκταση όσο και σε μέγεθος. 

Σε σχέση με τη «δήθεν» σωματική βία που άσκησα τάχα στην κα Γαζή, την παρακαλώ να ανακαλέσει στη μνήμη της πώς έγιναν τα γεγονότα διότι γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα είναι για άλλη μια φορά εκτεθειμένη με όσα αναληθώς σήμερα δηλώνει. 

Τέλος θα παροτρύνω την κ Γαζή σε μια τελευταία προσπάθεια να συνετιστεί και να συμπεριφερθεί ώριμα και πολιτισμένα, να προσέλθει και να συμπράξει σε ό,τι απαιτείται, προκειμένου να «λάμψει» η αλήθεια που τόσο καιρό αποκρύβει από όλους και από εμένα αποσκοπώντας σε άλλα οφέλη. 

Δηλώνω ότι στο εξής και εφόσον συνεχισθεί αυτή η ακατανόητη, προσβλητική, ανοίκεια, υποβολιμιαία, συκοφαντική και επιζήμια για το πρόσωπο μου ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνη, συμπεριφορά, θα αναζητήσω την προστασία μου από τα αρμόδια Δικαστήρια.»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top