Αθηνά Οικονομάκου: Ανέβασε φωτογραφίες της με το νυφικό

Τι έγραψε στα social media;

Αθηνά Οικονομάκου νυφικό

Ατελείωτες μοιάζει να είναι οι φωτογραφίες από τον γάμο της και με κάθε ευκαιρία βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες λήψεις.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Αθηνά Οικονομάκου που πριν από 5 ημέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο κι έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό που επέλεξε με υπογραφή Celia Kritharioti, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέα ενσταντανέ της με το... νεραιδένιο λευκό φόρεμά της.

«Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά.. και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο πάρτι ever και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου. Σ´ ευχαριστώ και πάλι υπέροχη @celiakritharioti Ps @christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά..και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρρωτηθώ "γιατί το περνάω όλο αυτό;" Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο παρτυ ever και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου Σ´ευχαριστώ και πάλι υπέροχη @celiakritharioti Ps @christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό! __________________________ @archive_wedding_photography Makeup&Hairstyling @hara_papanicolaou Wedding shoes @jimmychoo from @kalogirou_stores __________________________ #myweddingdress #weddingdress #dreamyweddingdress #myweddingday #061018 #FilipposAthina #wellworthit #blessed #bride #marriage

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top