Τόλης Βοσκόπουλος: Γιόρτασε τα 60 χρόνια καριέρας του στο Ηρώδειο!

Ήταν όλοι εκεί-Οι λαμπερές παρουσίες

O Τόλης Βοσκόπουλος γιόρτασε στο Ηρώδειο τα 60 χρόνια παρουσίας του στο ελληνικό τραγούδι και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να θυμηθεί και ταξιδέψει στο χρόνο με τα τραγούδια του το βράδυ της Τρίτης. 

Ανέβηκε στη σκηνή και την φώτισε, μέσα σε διαρκή χειροκροτήματα και μια διάχυτη συγκίνηση για τον μεγάλο καλλιτέχνη. 

Μέχρι και λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, μεγάλος αριθμός θαυμαστών του, παρακαλούσαν για μια θέση ανάμεσα σε εκείνους που με το πολυπόθητο χαρτάκι στο χέρι, είχαν από πολύ νωρίς κατακλύσει το Ηρώδειο και περίμεναν υπομονετικά να ανοίξουν οι πόρτες. 

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, νέοι και μεγαλύτεροι, εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για τον Τόλη Βοσκόπουλο και αδημονούσαν για την στιγμή που θα εμφανιστεί στη σκηνή του Ηρωδείου. 

Και ο Τόλης Βοσκόπουλος, ακμαίος, χαρούμενος γι’ αυτή την μοναδική συναυλία, ανάμεσα στους στενούς συνεργάτες του μουσικούς, τις Ορχήστρες που ήρθαν από την Κέρκυρα για να τον συνοδεύσουν ανταπέδωσε αυτή την αγάπη με τα τραγούδια του – όλες τις μεγάλες του επιτυχίες – και τα λόγια της ψυχής του, βγαλμένα από καρδιάς. 

Ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του σε αυτή την μακριά μουσική διαδρομή, προσκάλεσε στη σκηνή του Ηρωδείου τον Μίμη Πλέσσα – «εμείς είμαστε ένα πια» του είπε – και βαθιά συγκινημένος υποκλίθηκε για μια φορά ακόμη με σεμνότητα στους χιλιάδες θαυμαστές του. 

Κι αν κάτι χρειάζεται να κρατήσει κανείς, από αυτή την υπέροχη βραδιά δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Τόλης αποθεώθηκε αλλά και ότι διατηρεί μια διαρκή και ζωντανή σχέση με το κοινό, μια συνομιλία μεταξύ ανθρώπων που αγαπιούνται και γνωρίζονται καλά. 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος φαίνεται ότι έχει μια μεγάλη οικογένεια, τους χιλιάδες θαυμαστές του. 

Υπενθυμίζουμε ότι τον Τόλη Βοσκόπουλο στο Ηρώδειο, συνόδευσαν δύο εξαιρετικοί σολίστες, ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος, στο κλαρίνο κι ακόμη η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» και η μικτή χορωδία «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» της Κέρκυρας με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Από τις θέσεις των θεατών δεν γινόταν να λείπει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πρωταγωνιστεί πλάι στον Τόλη Βοσκόπουλο στη θεατρική παράσταση “Μαριχουάνα Stop” και θα υποδυθεί την Ζωή Λάσκαρη.

Γιώργος Λιάνης-Ντορέττα Παπαδημητρίου
Λάκης Γαβαλάς

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου
Μαρία Βοσκοπούλου-Άτζελα Γκερέκου

Μαριγώ Λαιμού
Ελένη Θεοδωράκη-Ολυμπία Κρασαγάκη-Σταύρος Θεοδωράκης

Μαρία Βοσκοπούλου-Ντορέττα Παπαδημητρίου-Τόλης Βοσκόπουλος-Γιώργος Βάλαρης
Σταύρος Θεοδωράκης-Ελένη Θεοδωράκη

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Με την κόρη του στη σκηνή
Νατάσα Παζαΐτη-Άντζελα Γκερέκου

Τόλης Βοσκόπουλος-Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκερέκου

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαρία Μπεκατώρου

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top