Αυτό είναι το εκθαμβωτικό νυφικό της Maria Menounos

Off-shoulder με λουλούδια βαμμένα στο χέρι

Δείτε στο video τις πρώτες εικόνες από τη θρησκευτική τελετή

 

Με νυφικό… υπερπαραγωγή έφτασε στην εκκλησία η Maria Menounos προκειμένου να παντρευτεί τον εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένο της, Kevin Undergarro, στον Άκοβο Αρκαδίας.

Η διάσημη ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, επέλεξε νυφική δημιουργία δια χειρός Celia Kritharioti.

Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο της Maria Menounos – Συγκίνηση και χαρά

To νεραϊδένιο νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου - Δείτε το

Μαρια Μενούνος νυφικό

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη σχεδιάστρια, το νυφικό της Maria Menounos είναι εκθαμβωτικό και άκρως εντυπωσιαό.

Πρόκειται για μια off shoulder δημιουργία, φτιαγμένη από μεταξωτή οργάντζα, με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι. Το πέπλο είναι φτιαγμένο από μεταξωτό τούλι.

Μενούνος νυφικό

META TON ΓΑΜΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΑΚΟΒΟ

Η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, μετά τον γάμο της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε να κάνει μια πιο παραδοσιακή και επίσημη τελετή στο Άκοβο.

Πλημμυρισμένη από συγκίνηση και ευτυχία, γέμισε το Instagram της με στιγμές από την προετοιμασία της πριν πάει στην εκκλησία, ενώ ανέβασε και ένα video στο οποίο δεν κρύβει τη συγκίνησή της, λέγοντας:

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μας εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Το ίδιο και το χωριό μας. Είναι οι ρίζες μας. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για όλους μας τους φίλους. Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, την καλύτερη οικογένεια. Τίποτα δεν είναι τέλειο και τίποτα χωρίς προβλήματα. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον εκπληκτικό γάμο σε αυτό το πανέμορφο χωριό. Είναι τόσο ήσυχα και όμορφα εδώ» είπε φανερά συγκινημένη με τα μάτια της δακρυσμένα.

Επιλέγοντας ελαφρύ μακιγιάζ και χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου, η Maria Menounos μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers  της, στιγμές από τον γάμο της.

Κουμπάροι ήταν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος. Όλοι μαζί, μαζί με το ζευγάρι έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για να ντυθούν και να πάνε στην εκκλησία.

Τον ρόλο των wedding planners ανέλαβαν οι φίλοι της, οι οποίοι φρόντισαν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top