Χρύσα Ρώπα: Δείτε τον 22χρονο γιο της που την έκανε γιαγιά!

Μαμά και γιος παρακολούθησαν την tango opera "Μαρία του Μπουένος Άιρες"

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε η Χρύσα Ρώπα με τον 22χρονο γιο της, Κωνσταντίνο Λάλα στο Ηρώδειο!

Μαμά και γιος παρακολούθησαν την tango opera "Μαρία του Μπουένος Άιρες" σε μουσική Astor Piazzolla.

Πάνε τρία χρόνια σχεδόν από την ημέρα που η Χρύσα Ρώπα έγινε γιαγιά ενός υγιέστατου αγοριού, του Ίωνα-Θανάση όπως τον ονόμασαν ο γιος της Κωνσταντίνος Λάλας και η φίλη του.

Από τότε, η αγαπημένη ηθοποιός έχει εντείνει ακόμα περισσότερο τα ταξίδια της στο Παρίσι όπου ζει μόνιμα ο Κωνσταντίνος και ο εγγονός της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Λάλας μετά τις σπουδές του στην Τέχνη, ζει και εργάζεται στο Παρίσι και έχει γίνει μπαμπάς από τα 19 του.

Η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα με τον δημοσιογράφο Θανάση Λάλα, έχει αποκτήσει τον γιο της, Κωνσταντίνο. 

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από δύο χρόνια ο πατέρας του, Θανάσης Λάλας ο οποίος είναι πλέον και ευτυχής παππούς: «Η φίλη του Κωνσταντίνου στο Παρίσι θέλησε να κρατήσει ένα παιδί και το κράτησε. Τον Σεπτέμβριο, ο Ίωνας-Θανασάκης θα κλείσει έναν χρόνο, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που τον έχουμε στη ζωή μας και τον αγαπάμε πολύ. Ο Κωνσταντίνος παρ’ ότι είναι μόλις 20 χρόνων, έχει την ωριμότητα μεγάλου ανθρώπου και χαίρομαι που σεβάστηκε την επιθυμία της φίλης του να κρατήσει το παιδί. Σήμερα, ζει στο Παρίσι, σπουδάζει Τέχνη, δουλεύει και είναι και μπαμπάς... Δεν παίζει ρόλο σε ποια ηλικία θα κάνεις παιδί, διότι ένα παιδί, όποτε κι αν έρθει στη ζωή σου, είναι μια υπογραφή ευτυχίας. Δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά στη ζωή μου από τον Κωνσταντίνο και την Αριάδνη. Κάθε φορά που πηγαίνω στο Παρίσι για να τον δω, θέλω να κρατάω τέσσερις άδειες “τσάντες ψυχής” να τις γεμίζω μ’ αυτά που μου λέει το παιδί μου. Είναι ένα τρομερά ενδιαφέρον άτομο και είμαι ερωτευμένος μαζί του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top