Τζένη Μπαλατσινού: Πήγε για ψώνια στα βόρεια προάστια!

Η βόλτα της μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές

Μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι που πέρασε στην Πάτμο, μαζί με τα τρία παιδιά της – την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο – η Τζένη Μπαλατσινού επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της μετά τις δυσκολίες που πέρασε στην προσωπική της ζωή, με τον χωρισμό της από τον πολιτικό Βασίλη Κικίλια.

Πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένη Μπαλατσινού σε μία από τις βόλτες της σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, αφού είχε κάνει τα ψώνια της.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη και ανανεωμένη, η όμορφη παρουσιάστρια περπατούσε έξω από το εμπορικό, μιλώντας στο τηλέφωνο, ενώ όταν κατάλαβε την παρουσία των φωτογράφων χαμογέλασε στον φακό. 

Τζένη Μπαλατσινού: Έτσι είναι η προσωπική της ζωή μετά τον Βασίλη Κικίλια

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και δεν δίστασε να μιλήσει στην Φαίη Σκορδά για την προσωπική της ζωή:

«Βασικά, χρειάζεται να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και από τη στιγμή που είσαι καθαρός σε κάποια πράγματα και ξέρεις τι θέλεις, δεν μπορεί κάτι να σε κουνήσει. Η επιλογή σου θα είναι καθρέφτης σε αυτό που θέλεις. Πάντα ξέρω τι θέλω και πάντα το επικοινωνώ. Είναι θέμα επικοινωνίας: εγώ έχω πει αυτό, εσύ θέλεις αυτό, αύριο μπορεί να θέλεις κάτι άλλο, αν είσαι σταθερός θα δούμε. Γενικά, οι σχέσεις των ανθρώπων αλλοιώνονται και χαλάνε γιατί υπάρχει φόβος και πολύ μεγάλος εγωισμός. Οι άνθρωποι φοβούνται να επικοινωνήσουν, να πουν τα συναισθήματά τους, να επιδιώξουν κάτι που θέλουν και είναι κρίμα γιατί χάνεις χρόνο, γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top