Αθηναΐς Νέγκα: Το βρήκε τελικά το πορτοφόλι της;

Η απίστευτη ιστορία που μοιράστηκε στα social media

(Δείτε τις αναρτήσεις της στο Instagram)

Την περασμένη εβδομάδα η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε ότι έχασε το πορτοφόλι της, γεγονός που τη στεναχώρησε πολύ.

Όπως εξήγησε σε βιντεάκι που ανάρτησε στο Instagram δεν ήταν τόσο η στεναχώρια για την απώλεια, αλλά για την πιθανή μη παράδοσή του στις Αρχές από όποιον το έβρισκε.

Ωστόσο η Αθηναΐς ήταν τυχερή, καθώς μία κυρία βρήκε το πορτοφόλι και της επέστρεψε τα χρήματα και χαρτιά που είχε μέσα. Η κ. Τζούλη επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να συναντηθούν για να της το δώσει. Εκείνη πήγε στο σπίτι της να το παραλάβει κι έφυγε όχι απλά με το πορτοφόλι αλλά με άφθονα δώρα!

«Η κυρία Τζουλη είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει εδώ κ καιρό και επειδή υπάρχουν άνθρωποι σαν την κυρία Τζουλη ο κόσμος δεν είναι απαίσιος . Με γέμισε δώρα ,από το βίντεο λείπει κ ένα μπλε φυλαχτό που μου χάρισε κ δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο μου έφτιαξε την διάθεση με την ευγένεια κ την γενναιοδωρία της -στο πορτοφόλι δεν βρέθηκαν λεφτά, κάποιος προφανώς το είχε κλέψει ,το πέταξε στην συνέχεια σε ένα παρτέρι μαζί με την ταυτότητα μου ,τις κάρτες μου κτλ που είχα επανεκδώσει με το γνωστό γραφειοκρατικό ατελείωτο τρέξιμο-η κυρία Τζουλη όμως έκανε την εμπειρία να έχει νόημα κ την ευχαριστώ . Θα είναι για πάντα φίλη μου», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top