Κορινθίου-Αϊβάζης: Η φωτογραφία από τον γάμο τους 8 χρόνια πριν

Η μικρή Ισμήνη κλέβει την παράσταση

Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης, επέτειος

Με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον Γιάννη Αϊβάζη η Μαρία Κορινθίου είπε να… ρίξει το Instagram, αυτή την φορά όχι με κάποιο σέξι ενσταντανέ. 

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι, πριν από 8 χρόνια, έζησε την πιο όμορφη στιγμή της κοινής του ζωής, την ανάμνηση της οποίας τιμά, κάθε χρόνο, ίδια μέρα.

Έτσι η μελαχρινή ηθοποιός πόσταρε στιγμιότυπο από το θρησκευτικό τους γάμο, με τη μικρή τους κορούλα, την Ισμήνη, να κλέβει την παράσταση. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα «likes» έπεσαν βροχή.

«Όλα όσα χρειάζομαι και θέλω σε μία φωτογραφία! Χρόνια μας πολλά! Χρόνια με ουσία, χρόνια όμορφα, φτιαγμένα με πολύ αγάπη και πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο! ...Και πάντα αυτό σου το βλέμμα προς εμένα να μου θυμίζει γιατί σε παντρεύτηκα! Σε αγαπάω ...Χρόνια μας πολλά», έγραψε στο Instagram η «καυτή» Μαρία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όλα όσα χρειάζομαι και θέλω σε μία φωτογραφία! Χρόνια μας πολλά! Χρόνια με ουσία, χρόνια όμορφα, φτιαγμένα με πολύ αγάπη και πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο! ....Και πάντα αυτό σου το βλέμμα προς εμένα να μου θυμίζει γιατί σε παντρεύτηκα! Σε αγαπάω .....Χρόνια μας πολλα! @yannisaivazis _________ #anniversary #wedding #myman #mydaughter #myeverything #love #priceless #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top