Φερεντίνος – Παυλίδου: Μαζί μετά από δύο χρόνια χωρισμού

Πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;

Βόλτα για την Παυλίδου και τον Φερεντίνο

Πριν από δύο χρόνια, ο  Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Το ζευγάρι που ήταν μαζί 16 χρόνια φαίνεται ότι δεν προτίθεται να επισπεύσει το διαζύγιο, αφού η σχέση που τους δένει είναι πολύ δυνατή, αφήνοντας έτσι ανοικτή την πιθανότητα επανασύνδεσης.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU, τους απαθανάτισε στην Κηφισιά να απολαμβάνουν την βόλτα τους μαζί με ένα σκυλάκι.

Ο χωρισμός

Ήταν Οκτώβριος του 2016 όταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσαν στα Μέσα πως έπειτα από 16 χρόνια σχέσης, στα οποία απέκτησαν δύο δίδυμα αγόρια, τον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τα όσα ακούγονταν την ίδια περίοδο περί μεταξύ διάστασης μεταξύ τους.

Παρ’ ότι έκτοτε μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όπως δήλωσε και ο παρουσιαστής του Alpha, δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες του διαζυγίου και, όπως λέει συχνά η Σοφία Παυλίδου, δεν προτίθενται κιόλας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top