Ο σπαρτιάτικος πανηγυρισμός του Νόβακ Τζόκοβιτς

Το έχει κάνει και στο παρελθόν... το έκανε και τώρα!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο πανηγυρισμός του Σέρβου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος κέρδισε στο Αμερικανικό τουρνουά τένις.
Γέλια, δάκρυα χαράς και ζητωκραυγές. Κάποια στιγμή το μάτι του Τζόκοβιτς έπεσε στις επάνω θέσεις των κερκίδων όπου καθόταν ο φίλος του και ηθοποιός Τζέραλντ Μπάτλερ, που είχε ενσαρκώσει τον Λεωνίδα στην ταινία «300». Οι δυο άνδρες πανηγύρισαν μαζί και φώναξαν δυνατά «this is Sparta». Μάλιστα, o τενίστας είχε πανηγυρίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πριν από τρία χρόνια. 

 

Αντιδράσεις για Όσκαρ από τη Μέριλ Στριπ

Εκεί όμως, δεν βρισκόταν μόνο ο Τζέραλντ Μπάτλερ, αλλά και η Μέριλ Σπτριπ που έδωσε την δική της μικρή αλλά χαριτωμένη παράσταση... 
Η δημοφιλής ηθοποιός έβλεπε την αναμέτρηση, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι η κάμερα την εντόπισε μέσα στο πλήθος και οι αντιδράσεις της ήταν μοναδικές. Αρχικά, χαιρέτησε τους σχολιαστές, κουνώντας το τενεκεδάκι της μπύρας που έπινε και αργότερα έδωσε...ρεσιτάλ εκφράσεων στο πρόσωπο. Το Twitter πήρε...«φωτιά», καθώς παρευρισκόμενοι και θαυμαστές ανήρτησαν φωτογραφίες της ηθοποιού κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top