Μιχάλης Ζαμπίδης: Το μήνυμα για τον φίλο του που παλεύει με τον καρκίνο

Συγκινούν τα λόγια του πρωταθλητή

Μιχάλης Ζαμπίδης φίλος καρκίνος

Ο πρωταθλητής του Kick Boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης συγκίνησε με τα όσα έγραψε για τον φίλο του και συναθλητή του, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

«Ο φίλος και συναθλητής μου Kid Yamamoto, ένας από τους μεγαλύτερους και δυνατότερους αθλητές της κατηγορίας παγκοσμίως, παλεύει με έναν πολύ «δυνατό αντίπαλο» όπως ο καρκίνος. Εύχομαι και προσεύχομαι να καταφέρει να τον βγάλει νοκ άουτ και να επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή. Kid συνέχισε την δυνατή μάχη και βγες νικητής, όπως μόνο ΕΣΥ ξέρεις», αναφέρει ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τον Kid Yamamoto, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία από αγώνα τους.

 

Ο φίλος και συναθλητής μου Kid Yamamoto, ένας από τους μεγαλύτερους και δυνατότερους αθλητές της κατηγορίας παγκοσμίως, παλεύει με έναν πολύ "δυνατό αντίπαλο" όπως ο καρκίνος. Εύχομαι και προσεύχομαι να καταφέρει να τον βγάλει νοκ άουτ και να επανέλθει στην φυσιολογική του ζωή. Kid συνέχισε την δυνατή μάχη και βγες νικητής, όπως μόνο ΕΣΥ ξέρεις. -------------------- My friend and fellow athlete Kid Yamamoto, one of the world's greatest and strongest athletes, is fighting against a very "strong opponent" like cancer. I wish and pray that he will be able to knock out cancer and return to his normal life. Kid continue the strong battle and win like only YOU know. #kidyamamoto #staystrong #alwaysafighter

A post shared by Iron Mike Zambidis Official (@ironmikezambidisofficial) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top