Δικαίωση για τον Νίκο Βέρτη: Δεν μπήκε «λουκέτο»

Την Παρασκευή και το Σάββατο πραγματοποήθηκαν κανονικά οι εμφανίσεις του

Κανένα «λουκέτο» στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

Δεν έχουν περάσει παρα μερικά 24ωρα από όταν έγινε γνωστό το «λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης».

Με βάση τα όσα γράφτηκαν - ειπώθηκαν - συζητήθηκαν, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο ο προσωρινά υπεύθυνος του «Όραμα», μιας και σύμφωνα με δημοσίευμα, κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο διασκέδασης διαπιστώθηκαν υπεράριθμοι πελάτες έως και 50% του προβλεπόμενου από την άδεια λειτουργίας.

Απειλείται με ''λουκέτο'' το μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης

Εκτός αυτού, το διπλανό οικόπεδο κατόπιν ελέγχων εντοπίστηκε ότι χρησιμοποιούνταν ως πάρκινγκ χωρίς άδεια, παράνομη λειτουργία φωτεινών πινακίδων -που συνιστούν κίνδυνο για την κυκλοφορία- και σειρά άλλων παραβάσεων. Έτσι, το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ζήτησε ανάκληση της άδειας λειτουργίας και τη σφράγιση της επιχείρησης, με βασικό αιτιολογικό τους υπεράριθμους πελάτες, επισημαίνοντας ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλειά τους σε περίπτωση ανάγκης.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.gr, η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση στο Όραμα και έτσι τα περί σφράγισης του καταστήματος δεν έγιναν πράξη. Αυτό απεδείχθη και το βράδυ της Παρασκευής, αλλά και του Σαββάτου, όποτε και πραγματοποιήθηκαν κανονικά και με τεράστια επιτυχία οι εμφανίσεις του καλλιτέχνη στην συμπρωτεύουσα.

Οι καταγγελίες ελέγχθηκαν και διαπιστώθηκε ότι δεν ευσταθουσαν - αυτό προκύπτει από την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης, δείχνοντας ότι ίσως για ακόμα μια φορά, πίσω από τον ντόρο που δημιουργείται σε μαγαζιά της νύχτας, δεν κρύβονται παρά συκοφαντικές επιθέσεις.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αποκαλύπτει πηγή από το κοντινό του περιβάλλον στο Star.gr, δήλωσε στους συνεργάτες του πως «η πίστη στο Θεό, η εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και η πρωτοφανής αγάπη του κόσμου, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε παρά το ανελέητο και δίχως προηγούμενο κηνυγητο, τους εξοντωτικούς ελέγχους, τον βομβαρδισμό ανυπόστατων καταγγελιών».

Μάλιστα, από το ίδιο ρεπορτάζ προκύπτει ότι  πρόκειται για επιχείρηση που τα τελευταία χρόνια δηλώνει και καταβάλλει  υπέρογκα ποσά σε φόρους, δίνει δουλειά σε 140 οικογένειες, τηρεί κάθε κανόνα νομιμότητας.

Κι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top