Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: To love story τους

Παντρεύονται στις 15 Σεπτεμβρίου

Ήταν τον Ιούλιο του 2010 όταν ο Αντώνης Ρέμος, μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο που είχε μείνει μόνος μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια, εθεάθη για πρώτη φορά με τη νέα του αγαπημένη, την Υβόννη Μπόσνιακ.

Ένα όμορφο μοντέλο με μεσογειακή ομορφιά που κανείς δεν είχε ακούσει τη φωνή του καθώς η ίδια είχε φροντίσει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Τα χρόνια πέρασαν και για πρώτη φορά έδωσε συνέντευξη στα «Καρντάσιανς» όπου μίλησε ανοιχτά για τη γνωριμία της μαζί του. 

Γνωρίστηκαν στην Ελλάδα μέσω κοινών φίλων και ερωτεύτηκαν, όμως για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ακόμα και μέχρι σήμερα, κανένας από τους δύο δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά τους σε προσωπικό επίπεδο. 

«Ήρθα πριν 9 χρόνια για να κάτσω μόλις δυο εβδομάδες. Ήταν πολύ καλή η δουλειά, ένιωθα και ωραία στην Ελλάδα. Είναι το σπίτι μου, ο Αντώνης είναι το σπίτι μου. Όταν γνωριστήκαμε μιλούσαμε Γερμανικά και Αγγλικά, όλα μαζί. Τον γνώρισα και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο. Με κατάλαβε αμέσως, χωρίς να πούμε κάτι, αυτό είναι όμορφο. Μετά τον ερωτεύτηκα απότομα, δεν πέρασε καιρός, δυο μήνες μετά τη γνωριμία μας μέσα σε κοινή παρέα. Έχει πάρα πολύ χιούμορ…», δήλωνε η ίδια το 2015.

Την ημέρα των ερωτευμένων του 2015, ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, η κορούλα της, Ελένη, η οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Ωστόσο, μετά από 8 χρόνια σχέσης ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να παντρευτούν στις 15 Σεπτεμβρίου στη Βαρυμπόμπη. Παρανυφάκι θα είναι η κόρη τους ενώ κουμπάροι θα είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου.
 

 

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr) 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top