Meghan Markle: Γιατί οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να μένουν μακριά της;

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Σε απόσταση οι δημοσιογράφοι από τη Meghan Markle

Η βρετανική βασιλική οικογένεια όρισε έναν νέο κανόνα: οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούν πλέον να πλησιάσουν τη Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle σύζυγο του πρίγκιπα Harry σε επίσημες περιστάσεις.

Τον ισχυρισμό διατύπωσε Άγγλος δημοσιογράφος, υποστηρίζοντας ότι ο λόγος επιβολής του κανόνα είναι ότι δε θα πρέπει να μπορούν οι δημοσιογράφοι να ακούν τις συζητήσεις της Δούκισσας Meghan.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος της Daily Mail, Ρίτσαρντ Πάλμερ, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ που συνδέεται με τη βασιλική οικογένεια, σε μία σειρά από tweets αναφέρεται στον κανόνα που θέλει να κρατούνται οι εκπροσώποι των ΜΜΕ, μακριά από τη Meghan, ώστε να μην μπορούν να ακούσουν κάποιες παρατηρήσεις που ενδέχεται να παραβιάζουν το πρωτόκολλο.

"Δεν μπορούμε να ακούσουμε τι λέει. Εάν δεν μπορούμε να λάβουμε απευθείας δηλώσεις από μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτό συχνά δημιουργεί θολές ιστορίες" έγραψε ο δημοσιογράφος.

«Πρόκειται για μέρος μιας στρατηγικής του Παλατιού, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχεί η βασιλική οικογένεια ότι θα ακουστεί από την Meghan Markle κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί»

«Ελπίζω ότι όταν θα επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θα επιτραπεί στη Megan να εκφραστεί (μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης) και να αναφερθεί σε κάποια από τα σοβαρά θέματα που θέλει να αντιμετωπίσει. Έχει την ήπια δύναμη να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top