Χρύσα Σπηλιώτη: Με λόγια αγάπης την αποχαιρετούν οι φίλοι της

Αύριο Τρίτη το τελευταίο χειροκρότημα για την ηθοποιό

Δυστυχώς  τραγικός είναι ο επίλογος και για τη Χρύσα Σπηλιώτη. Η ηθοποιός, πλέον, συμπεριλαμβάνεται και επίσημα στη λίστα των νεκρών, της φονικής πυρκαγιάς, καθώς η σορός της ταυτοποιήθηκε.

Οι φίλοι και οι συνάδελφοί της την αποχαιρετούν με λόγια αγάπης.  Ο Μάνος Πίντζης ανέφερε στο Star: «Είναι συνάδελφός μου και ήταν και φοβερό παιδί, πολύ καλό παιδί. Τι να πω...Δηλαδή , εντάξει εγώ βρήκα το σκυλάκι της!»

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στη Χρύσα Σπηλιώτη

Η ηθοποιός με το που ξέσπασε η πυρκαγιά, έφυγε από την παραλία και πήγε να βρει το σύζυγό της. Και οι δυο, με τα αυτοκίνητά τους, εγκλωβίστηκαν στο δρόμο, δίπλα στο οικόπεδο της... φρίκης. Τα αυτοκίνητα τους βρέθηκαν καμένα εκεί. Στο ίδιο σημείο,  βρέθηκε απανθρακωμένο και το ένα σκυλάκι τους. Το άλλο βρέθηκε μισοκαμένο , αλλά ζωντανό στην παραλία...

Συγκλονισμένος είναι και ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος δήλωσε: «Κλαίει μέσα η ψυχή μου... Ήταν πραγματικά ένα χρυσό άτομο, με χαμόγελο , με άποψη για τη ζωή. Είναι φίλη μου από το 1983 που κάναμε το "Γύρω, γύρω όλοι" , απευθυνόταν στα παιδιά , στο μέλλον ουσιαστικά, αγαπούσε πολύ το μέλλον.»

Σπηλιώτη -Τουρναβίτης: Αύριο η κηδεία τους - Η παράκληση της οικογένειας

Τη θλίψη του για τον άδικο χαμό της ηθοποιού δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου: «Ένα μικρό άσμα που έχει γράψει ο Νίκος ο Καρούζος. Το αφιερώνω με αγάπη και παράλληλα με θλίψη στη Χρύσα. Χάθηκε αυτός ο οδοιπόρος , είχε συνάξει λίγα φύλλα, ένα κλαδί γεμάτο φως, είχε πονέσει και τώρα χάθηκε , αγγίζοντας αληθινά πουλιά...»

ΑΥΡΙΟ ΤΟ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ
 

Το τελευταίο χειροκρότημα για τη Χρύσα Σπηλιώτη, θ΄ακουστεί αύριο.... Η οικογένειά της, συγγενείς , αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι θα τη συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία. Δίπλα της θα βρίσκεται και ο αγαπημένος της σύζυγος, Δημήτρης Τουρναβίτης. Ο άνδρας , που μέχρι την τελευταία...πνιγηρή ανάσα τους, βρισκόταν δίπλα της.

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top