Σπηλιώτη -Τουρναβίτης: Αύριο η κηδεία τους - Η παράκληση της οικογένειας

Τι ανέφερε μέσω facebook η φίλη της ηθοποιού, Αννέτα Παπαθανασίου

Δείτε στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star το σκυλάκι της Σπηλιώτη που βρέθηκε αλλά και το χρονικό της τραγικής υπόθεσης...

Αύριο Τρίτη στο Χαλάνδρι θα γίνει η κηδεία της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη, οι οποίοι δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από τη φονική φωτιά στο Μάτι Αττικής, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 91 ανθρώπους. 

Η στενή της φίλη, Αννέτα Παπαθανασίου, με ανάρτησή της στο facebook, έκανε γνωστή και την επιθυμία της οικογένειας. 

«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00. Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ».

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε την Κυριακή ενώ δύο μέρες νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο σύζυγός της,  πρωταθλητής του μοντέρνου πεντάθλου, ήταν ένας από τους 26 νεκρούς στο οικόπεδο του θανάτου. 

Το σπίτι του ζευγαριού είναι ακριβώς δίπλα. Όταν ξέσπασε η φωτιά προσπάθησαν να τρέξουν για να σωθούν. Η Χρύσα Σπηλιώτη μέσα στον πανικό δεν μπορεί να βρει τον άντρα της και αποφασίζει να μην ακολουθήσει μια ομάδα ανθρώπων, που κατευθυνόταν προς την παραλία. Τότε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου της λέει : "Ή έρχεσαι ή καίγεσαι", με την ηθοποιό να του απαντά πως έχασε τον σύζυγο της και πρέπει να τον βρει. Ήταν και η τελευταία φορά που την είδε.

Η Χρύσα Σπηλιώτη είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του ‘90, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από το σίριαλ «Καρέ της Ντάμας».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Συντετριμμένη η κολλητή της Σπηλιώτη - Το "αντίο" του καλλιτεχνικού κόσμου

Χρύσα Σπηλιώτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση μια ημέρα πριν τη φονική πυρκαγιά

Χρύσα Σπηλιώτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση μια ημέρα πριν τη φονική πυρκαγιά

Χρύσα Σπηλιώτη: Το συγκινητικό post της κόρης του συζύγου της

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top