Συντετριμμένη η κολλητή της Σπηλιώτη - Το "αντίο" του καλλιτεχνικού κόσμου

Τι έγραψαν συνάδελφοί της στα social media

Δείτε στο βίντεο την παράσταση στην Αρχαία Επίδαυρο που αφιέρωσαν στη Χρύσα Σπηλιώτη λίγες ημέρες πριν την ταυτοποίηση της σορού της...

Συντετριμμένη είναι η κολλητή φίλη και συνάδλεφος της Χρύσας Σπηλιώτη, Αννέτα Παπαθανασσίου, η οποία το βράδυ της Κυριακής, έκανε γνωστό μέσω facebook πως η σορός της ηθοποιού ταυτοποιήθηκε. 

Με νέο της post εξηγεί ότι δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει και να απαντήσει στα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητηρίων  που δέχτηκε.

;

«Συγχωρήστε με που δεν μπορώ να μιλήσω. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. Η Χρύσα είναι τώρα στην μνήμη μας και στην καρδιά μας μαζί με τον Δημήτρη της που αγαπούσε τόσο» ανέφερε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία. 

Εντωμεταξύ, πολλοί άνθρωποι του θεάτρου αποχαιρέτησαν την Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία αγνοείτο από την περασμένη μαύρη Δευτέρα μέσω social media. 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

 

Αντίο αγαπημένη μου Χρύσα για πάντα.. Πόσο άδικα κ πόσο νωρις χωριζόμαστε...Χαθηκες μαζι με τόσους αλλους Ελληνες τοσο απανθρωπα....Σ ευχαριστω για την αγάπη κ για την φιλια σου χρυσό μας κορίτσι....θα σου ξανατραγουδησω το τραγούδι που σου λεγα στην Θαυμαστή Μπαλωματου του Λόρκα πριν 38 χρόνια....Πεταλούδα μικρή πεταλούδα χρυσή τι ψηλα που πετάς κι απο κει μ αγαπάς.... κι ετσι εγινε....πέταξες ψηλά... Σ αγαπωωωωω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη σπυρος μπιμπιλας (@spyrosmpimpilas) στις

\

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Χρύσα Σπηλιώτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση μια ημέρα πριν τη φονική πυρκαγιά

Χρύσα Σπηλιώτη: Το συγκινητικό post της κόρης του συζύγου της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top