Χρύσα Σπηλιώτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση μια ημέρα πριν τη φονική πυρκαγιά

Τι είχε ανεβάσει στο facebook η αδικοχαμένη ηθοποιός;

Δείτε στο βίντεο την παράσταση στην Αρχαία Επίδαυρο που αφιέρωσαν στη Χρύσα Σπηλιώτη λίγες ημέρες πριν την ταυτοποίηση της σορού της

Μια συγκλονιστική ανάρτηση είχε κάνει στο facebook η Χρύσα Σπηλιώτη μια ημέρα πριν χάσει τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στις 23 Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Ελλάδα. 

Ήταν τα λόγια του Σωκράτη για τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου. 

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της ηθοποιού που αγνοούνταν από την προηγούμενη Δευτέρα ταυτοποιήθηκε εχθές Κυριακή. 

Δυο μέρες πριν είχε γίνει γνωστό ότι και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης είναι νεκρός. Ο πρωταθλητής του μοντέρνου πεντάθλου, είναι ένας από τους 26 νεκρούς στο οικόπεδο του θανάτου. 

Το σπίτι του ζευγαριού είναι ακριβώς δίπλα. Όταν ξέσπασε η  φονική πυρκαγιά προσπάθησαν να τρέξουν για να σωθούν. Η Χρύσα Σπηλιώτη μέσα στον πανικό δεν μπορεί να βρει τον άντρα της και αποφασίζει να μην ακολουθήσει μια ομάδα ανθρώπων, που κατευθυνόταν προς την παραλία. Τότε ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου της λέει : "Ή έρχεσαι ή καίγεσαι", με την ηθοποιό να του απαντά πως έχασε τον σύζυγο της και πρέπει να τον βρει. Ήταν και η τελευταία φορά που την είδε.

Η Χρύσα Σπηλιώτη είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του ‘90, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από το σίριαλ «Καρέ της Ντάμας».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Χρύσα Σπηλιώτη: Το συγκινητικό post της κόρης του συζύγου της

Χρύσα Σπηλιώτη: "Εάν έμενε στην παραλία πέντε λεπτά ακόμα θα είχε σωθεί"

Ραγίζει καρδιές η κόρη του Τουρναβίτη 

Αφιέρωσαν παράσταση στην Αρχαία Επίδαυρο στη Χρύσα Σπηλιώτη

Αποκλειστικό:Αυτός είναι ο σκύλος της Σπηλιώτη-Βρέθηκε στο Κόκκινο Λιμανάκι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top