Αγωνία για την τύχη της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

Αγνοείται από χθες μαζί με τον σύζυγό της

Στιγμές αγωνίας ζουν συγγενείς και φίλοι της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, καθώς τα ίχνη της χάθηκαν μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική. 

H ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη βρίσκονταν στο εξοχικό τους στο Μάτι την ημέρα της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από περιοίκους, έχει καεί το σπίτι τους και η βάρκα τους, ενώ το ΙΧ τους βρέθηκε καμένο κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου εντοπίστηκαν oι 26 σοροί, αγκαλιασμένοι.

Η μητέρα του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της γνωστής ηθοποιού έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί ο γιος της και η νύφη της το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. 

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν όταν έφευγαν από το Μάτι. Τους πήρα τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται και μου είπε σαστισμένος ο γιος μου "άσε μας μαμά, άσε μας φεύγουμε". Αυτή ήταν η τελευταία φράση που άκουσα από τον Δημήτρη. Τελευταία επικοινωνία που είχα μαζί τους ήταν 6 παρά. Την ώρα που άρχισε η φωτιά. Η κόρη του ήταν αλλού», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κα. Ειράγδα Τουρναβίτη.

Δυστυχώς η Χρύσα και ο Δημήτρης προς το παρόν δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Ωστόσο, οι δικοί τους άνθρωποι ελπίζουν ότι το ζευγάρι κατάφερε να σωθεί από τις φλόγες της φονικής φωτιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μάτι: Αγνοείται και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη!

Η Χρύσα Σπηλιώτη είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του ‘90, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από το σίριαλ «Καρέ της Ντάμας».  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top