Ηλίας Γκότσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στο Survivor 2018

Ο personal trainer του reality επιβίωσης εμφανίστηκε στο Instagram

Ηλίας Γκότσης, Survivor 2018

Έφτασε μέχρι τον τελικό του Survivor 2018 και έδειξε ότι είχε δίκαια τον τίτλο του Μαχητή.

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση, ο οποίος την Δευτέρα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα social media.

Συγκεκριμένα, ο personal trainer του δεύτερου κύκλου του reality επιβίωσης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του.

“Το σημαντικότερο κατόρθωμα στην ζωή είναι να μην τα παρατάς και να μάχεσαι μέχρι το τέλος.. Η ζωή μας μπορεί να είναι γεμάτη με «στίβους μάχης» αλλά όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, κάθε εμπόδιο γίνεται κι ευκολότερο.  Νιώθω τυχερός γιατί σε αυτό το ταξίδι δεν είχα δίπλα μου μόνο την ομάδα μου αλλά είχα συνοδοιπόρους και όλους εσάς. Η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο μου έπαθλο Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!!!! ΜΑ-ΧΗ-ΤΕΣ!", ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.

 

 

Το σημαντικότερο κατόρθωμα στην ζωή είναι να μην τα παρατάς και να μάχεσαι μέχρι το τέλος.. Η ζωή μας μπορεί να είναι γεμάτη με «στίβους μάχης» αλλά όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, κάθε εμπόδιο γίνεται κι ευκολότερο. Νιώθω τυχερός γιατί σε αυτό το ταξίδι δεν είχα δίπλα μου μόνο την ομάδα μου αλλά είχα συνοδοιπόρους και όλους εσάς. Η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο μου έπαθλο Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!!!! ΜΑ-ΧΗ-ΤΕΣ #survivorgr #survivorgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴡʜʏ ʏᴏᴜ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ..▪️ (@ilias__gkotsis) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top