Μιχάλης Μουρούτσος: Ποιον θέλει νικητή στο Survivor 2018;

Παίρνει θέση για το πρόσωπο που θέλει να νικήσει

Μιχάλης Μουρούτσος, νικητής, Survivor

Πήρε μέρος στον κύκλο του Survivor που το βράδυ της Παρασκευής θα ρίξει αυλαία κι αποφάσισε να δημοσιοποιήσει και το ποιον θέλει να δει να.. σηκώνει την κούπα.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Μουρούτσο, που δε δίστασε να δείξει ανοιχτά μέσα από ανάρτησή του στα social media τη στήριξη του στην Κατερίνα Δαλάκα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do που το βράδυ της Πέμπτης έδωσε το "παρών" στον ημιτελικό του reality επιβίωσης, το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγες μόνο ώρες πριν ανακοινωθεί το κρίσιμο αποτέλεσμα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Κατερίνα, δείχνοντας ανοιχτά ότι ανάμεσα στους δυο φιναλίστ που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο θέλει να δει εκείνη νικήτρια.

«Από την πρώτη μέρα ήξερα ότι θα είσαι στον τελικό... αντίπαλος σου ένας εξίσου πολύ καλός παίχτης ο Ηλίας... αλλά εσύ είσαι γεννημένη νικήτρια... όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα εγώ είμαι υπερήφανος για σένα Φούλα... Ε ε ε ο ο ο στηρίζουμε Δαλάκα και στον τελικό!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top