Harry -Meghan: Ο λόγος που δεν πιάνονται χέρι - χέρι μπροστά στην Ελισάβετ

Παρόλο που... θέλουν!

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πολύ συχνά πιάνονται χεράκι – χεράκι σε δημόσιες εμφανίσεις τους, δείχνοντας σε όλον τον κόσμο πόσο ερωτευμένοι είναι. 

Ωστόσο, σε πρόσφατη εμφάνισή τους την προηγούμενη εβδομάδα στο Buckingham, αν και η Δούκισσα του Σάσσεξ προσπάθησε να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα, εκείνος το… μάζεψε. 

Ο λόγος; Η βασίλισσα Ελισάβετ! Σύμφωνα με τον άγραφο Savoir Vivre των Ουίνδσορ, τέτοιες δημόσιες οικειότητες δεν είναι πρέπουσες.

O Harry αυτό το γνωρίζει, ωστόσο, η Meghan Markle ακόμα μαθαίνει το πρωτόκολλο!

Όπως επισημαίνει στο People o βασιλικός βιογράφος, Gyles Brandreth, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, Φίλιππος, δεν έχουν  πιαστεί ποτέ χέρι – χέρι δημοσίως όλα αυτά τα 70 χρόνια που είναι παντρεμένοι. Το ίδιο και η η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton με τον πρίγκιπα William.

Παρά τους ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς τους, σπάνια θα νιώσουν την ανάγκη να αποδείξουν την αγάπη τους, ειδικά όταν δίνουν το «παρών» σε επίσημες εκδηλώσεις. 

«Τώρα που η Meghan έχει γίνει Δούκισσα, θα πρέπει να αποφεύγει τέτοιου είδους οικειότητες με τον πρίγκιπα Harry στις δημόσιες εμφανίσεις τους» αναφέρει η Myka Meier, η οποία είναι εμπειρογνώμων στα θέματα του βασιλικού πρωτοκόλλου. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top