Ήταν όλοι εκεί για να πουν το στερνό «αντίο» στη Τζέσυ Παπουτσή

Θρήνος στην κηδεία της ηθοποιού

Συνάδελφοι της από την τηλεόραση και το θέατρο, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα με δάκρυα στα μάτια τη Τζέσυ Παπουτσή.

Τραγική φιγούρα ο γιος της τον οποίο απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Θάνο Καληώρα.

Διαβάστε επίσης: Τζέσυ Παπουτσή: Ράκος ο σύζυγός της, Γιάννης Μάνιος στην κηδεία

Το τελευταίο χειροκρότημα για τη Τζέσυ Παπουτσή.... Δυνατό.... Έτσι όπως είχε μάθει να τη χειροκροτούν όταν χάριζε μοναδικές στιγμές στο σανίδι. Όταν έκανε τους πάντες γύρω της να γελούν.... Σήμερα ίσως ήταν η πρώτη φορά που τους έκανε να κλάψουν γοερά.... Ο γιος της Γιώργος κρατά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και συνοδεύει τη μάνα του στη τελευταία της κατοικία... Δίπλα του ο πατέρα του Θάνος Καληώρας...

 ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΣΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Συντετριμμένος και ο σύζυγος της ηθοποιού, Γιάννης Μάνιος.... Ήταν δίπλα της ανελλιπώς στην περιπέτεια με την υγεία της. Τώρα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι η Τζέσυ έφυγε στα 62 της χρόνια. Μαζί του είναι ο Θάνος Καληώρας... Οι δυο άντρες που λάτρεψαν τη Τζέσυ Παπουτσή την αποχαιρετούν για πάντα.

Διαβάστε επίσης:  Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Τζέσυ Παπουτσή!

«Η Τζεσούλα είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου….Μου λείπει πολύ και την αγαπώ…», είπε συγκινημένος ο Μιχάλης Μητρούσης.

«Η Τζέσυ πάνω απ΄ όλα, πάνω από ηθοποιός ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Τζέσυ δεν θα είναι πια μαζί μας και σε κάποια πρόβα δεν θα ακούσεις από πολύ μακριά το γέλιο της», πρόσθεσε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Το βροντερό της γέλιο σίγησε για πάντα.... Κανείς όμως δεν θα το ξεχάσει.... Όχι μόνο το γέλιο της αλλά και την μεγαλοψυχία της...
Όλοι ήταν εκεί για να πουν το στερνό αντίο στη Τζέσυ Παπουτσή... Συνάδελφοι και φίλοι αγκαλιάζονται και κλαίνε για εκείνη...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗ ΤΖΕΣΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
«Για μένα η Τζέσυ δεν είναι μόνο μια ηθοποιός και μια συνάδελφος Αυτό το γέλιο, αυτό το χαμόγελο…. Σε όποια παρέα κι αν ήταν γυρνάγανε όλοι να το κοιτάξουνε, δεν θα το ξανά ακούσουμε», είπε με σπασμένη φωνή ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Εκεί ήταν και ο Κώστας Πρέκας λέγοντας: «Η Τζέσυ δεν ήταν μια απλή περίπτωση ηθοποιού. Βοήθησε με όλους τους τρόπους τους νέους ηθοποιούς και υλικά και ηθικά».

Διαβάστε επίσης: Τζέσυ Παπουτσή: Το «αντίο» των συναδέλφων και η παράκληση της οικογένειας

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε αναπηρικό αμαξίδιο, συγκλονισμένη από το θάνατο της καλής της φίλης πήγε να της πει αντίο. Προσπάθησε να πει δυο λόγια για τη Τζέσυ Παπουτσή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μιμή Ντενίση, Τάσος Χαλκιάς, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιώργος Χριστοδούλου, Άβα Γαλανοπούλου, Βάσια Παναγοπούλου, Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αιβάζης, Αγγελική Δαλιάνη, Ζέτα Δούκα, Τζόυς Ευείδη, Παύλος Κοντογιαννίδης, Άννα Φόνσου, Άννα Κουρή, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Αποστόλου και Μάγδα Πένσου σε βαθιά θλίψη αποχαιρετούν τον δικό τους άνθρωπο....

Βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη. Δεν ήθελε ποτέ να στεναχωρεί κανέναν. Γι΄ αυτό και κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό την τελευταία της εισαγωγή στο νοσοκομείο. Ήθελε μόνη της να παλέψει, αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top