Stella McCartney: Πουλάει 4.000 ευρώ, αντιγραφές του 2ου νυφικού της Markle!

Yπάρχει και μια μικρή προϋπόθεση για όσες θελήσουν να κάνουν δικό τους το μοναδικό φόρεμα

Κόπιες του δεύτερου νυφικού που φόρεσε η Meghan Markle θα βγάλει ο οίκος Stella McCartney και θα τις πουλάει 4.000 ευρώ τη μία!

Η Δούκισσα του Σάσσεξ είχε εμφανιστεί στον γάμο με ένα κατάλευκο και απλό νυφικό Givenchy, ενώ στην δεξίωση που είχε παραθέσει ο Πρίγκιπας Κάρολος προς τιμήν του ζεύγους, είχε εμφανιστεί με ένα πιο θηλυκό φόρεμα δια χειρός Stella MacCartney.

Το δεύτερο, λοιπόν, φόρεμα θα κυκλοφορήσει ξανά από τον οίκο όπως αναφέρει η Βρετανική Vogue.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια πηγή, η περιορισμένη συλλογή θα περιλαμβάνει 23 λευκά φορέματα αλλά και 23 ίδια φορέματα σε μαύρο χρώμα, για όσες θέλουν να έχουν ένα διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα τους, όπως αυτό.

Η συλλογή θα έχει το όνομα «Made with Love», δηλαδή «Φτιαγμένα με αγάπη» και τα φορέματα θα είναι κι αυτά κλειστά στον λαιμό και ανοιχτά στην πλάτη.

Το κάθε φόρεμα θα κοστίσει 3.500 λίρες, δηλαδή περίπου 4.000 ευρώ.

Ωστόσο, υπάρχει και μια μικρή προϋπόθεση για όσες θελήσουν να κάνουν δικό τους το μοναδικό φόρεμα.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιες πελάτισσες θα πρέπει να στείλουν email στο 23oldbond.store@stellamccartney.com που να δηλώνουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν το φόρεμα και από όλα τα emails, ο οίκος θα επιλέξει 46 άτομα, τα οποία θα δουν τα φορέματα σε ένα «κρυφό» κατάστημα του οίκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top