Το ξεχωριστό γαμήλιο δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στη Meghan και τον Harry!

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα κάνει κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά;

Ο γαμήλιος πυρετός πέρασε.. τα δώρα ήρθαν και τα σενάρια για τον μήνα του μέλιτος άναψαν. Οι φήμες ξαναφέρνουν Harry  και  Μeghan για κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Πρόκειται για το γαμήλιο δώρο γνωστής ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας, κατά τα δημοσιεύματα. Αναφέρουν ως πιθανό προορισμό και την Κέρκυρα, όπου γεννήθηκε ο παππούς του Ηarry, πρίγκιπας Φίλιππος.

Το πιο εντυπωσιακό δώρο το έκανε στους νιόπαντρους η γιαγιά του Harry.  Ελισσάβετ. Είναι το ειδυλλιακό York Cottage, που το έλεγαν 'Εξοχικό του Εργένη'. Βρίσκεται 177 χιλιόμετρα μακριά από το παλάτι Kensington, στο Νόρφολκ, μέσα στο κτήμα Σάρντιγκχαμ, που έχει έκταση 81 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η βασίλισσα δώρισε στο ζεύγος και τους τίτλους «Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ». Κι αυτή πιθανόν θα δωρίσει και στα παιδιά τους κάποιον τίτλο ευγενείας... διότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν γεννηθούν θα αποκαλούνται απλώς Λόρδος ή Λαίδη, ανάλογα με το φύλο τους... Ηarry και Μeghan πάντως ετοιμάζονται για την πρώτη τους εμφάνιση το Σάββατο, στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top