Γιάνης Βαρουφάκης- Δανάη Στράτου: Με ροκ διάθεση σε θεατρική παράσταση!

Που τους ’’τσάκωσε’’ ο φωτογραφικός φακός;

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Επίκληση της γοητείας» βρέθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με casual look στο πλευρό της συζύγου του, Δανάης Στράτου.

Εκείνη επέλεξε total black leather look, ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω και το μακιγιάζ της φυσικό.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης το ζευγάρι συνεχάρει τους ηθοποιούς, ενώ πόζαρε στο φωτογραφικό φακό αγκαλιά με τη Ρούλα Πατεράκη.

Γιάνης Βαρουφάκης- Ρούλα Πατεράκη- Δανάη Στράτου

Λίγα λόγια για το έργο:

 

Η επίκληση της γοητείας. Πέντε επεισόδια. Επεισόδιο πρώτο. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, μέσα στην αβεβαιότητα ενός τοπίου. Επεισόδιο δεύτερο. Ένας άνδρας και ένα κορίτσι, μέσα σ’ ένα φασματικό λεωφορείο. Επεισόδιο τρίτο. Ένας σκύλος και ένα ιπτάμενο θηρίο, μέσα στην αρένα. Επεισόδιο τέταρτο. Ένας άνδρας και ένας άλλος άνδρας, μέσα στο όριο της ακραίας εκπαίδευσης. Τελευταίο επεισόδιο. Ένα κορίτσι, μέσα στον καθρέφτη.

Σημείωμα σκηνοθέτη

Η αισθητική του θεατρικού έργου του Γ. Μαυριτσάκη αναδεικνύεται από τον ηθικό κώδικά που διέπει τόσο την ιστορία όσο και τα πρόσωπα-χαρακτήρες του έργου. Παράδοξο και ιδιαιτέρως θαυμαστό είναι ότι αυτός ο ηθικός κώδικας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα θρίλερ και μυστηρίου η οποία συνήθως απουσιάζει από έργα ηθικής.

Το Κακό και το Καλό

Σε μια εποχή σαν τη δική μας η γοητεία του κακού διεκδικεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το καλό δεν απουσιάζει. Αλλά σε αυτή τη μάχη -που κατά μία έννοια θυμίζει τη σύγκρουση του Φάουστ με τον Μεφιστοφελή- η όψη του καλού είναι χλωμή και άρρωστη, το δε σώμα του ασθενικό και άνευρο.

Αντίθετα, οι άγγελοι του κακού, κυρίως άντρες, συγκεντρώνουν τις σπουδαιότερες αρετές της γνώσης, της σοφίας, της ομορφιάς και της επάρκειας. Τα επιχειρήματά τους, παρότι εγκληματικά και αξιοκατάκριτα, δεν παύουν να είναι ανατρεπτικά και επαναστατικά.

Ρούλα Πατεράκη

 

Ταυτότητα παράστασης

Συγγραφέας: Γιάννης Μαυριτσάκης

Σκηνοθεσία: Ρούλα Πατεράκη

Σκηνικά -κοστούμια: Άγγελος Μέντης

Φωτιστικός σχεδιασμός: Γιάννης Δρακουλαράκος / Ρούλα Πατεράκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Ευανθία Κουρμούλη

Βοηθός σκηνογράφου: Κωνσταντίνα Μαρδίκη, Ρίτα Λυτού

Φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης

Video trailer: Μιχαήλ Μαυρομούστακος

Επικοινωνία: Άρης Ασπρούλης

Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Ταμιωλάκης

Ερμηνεύουν: Ανδρέας Αντωνιάδης, Σπύρος Βάρελης, Αλέξης Διαμαντής, Θανάσης Δόβρης, Μαρία Ζορμπά, Ευανθία Κουρμούλη, Ελευθερία Κωνσταντοπούλου, Νίκος Μαυράκης, Κώστας Σερίφης, Τσιμάρας Τζανάτος

Το παιδί: Μαρίνα Σαΐνη

Μικρό σύνολο πνευστών: Πόλυ Θάνου, Θάνος Χατζόπουλος

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top