Tom Cruise: Κάνει ελεύθερη πτώση για το "Mission: Impossible - Fallout"

Δείτε τον να πηδά από 25.000 πόδια

Ο Tom Cruise, πριν από μερικούς μήνες είχε ένα ατύχημα που κόστισε εκατομμύρια, καθώς σταμάτησαν τα γυρίσματα του «Mission: Impossible – Fallout». Ο ηθοποιός σε ένα άλμα του από ταράτσα σε ταράτσα, έπεσε κι έσπασε τον αστράγαλό του.

Τώρα, ο αμετανόητος ηθοποιός τόλμησε την επόμενη ριψοκίνδυνη λήψη της ταινίας: το γύρισμα όπου πρέπει να κάνει “HALO Jump” από αεροπλάνο που πετάει στα 25.000 πόδια! Η πτώση αυτή είναι εξωφρενική ακόμα και για τον Tom Cruise, τον ηθοποιό που έχει αποφασίσει να αφήσει άνεργους τους κασκαντέρ, καθώς επιλέγει να εκτελεί ο ίδιος όλες τις extreme σκηνές.

Το “HALO Jump”  είναι μία στρατιωτική μέθοδος ελεύθερης πτώσης. Η στρατιωτική ελεύθερη πτώση, έχει ένα και μοναδικό σκοπό: τη μεταφορά μιας σχετικά μικρής στρατιωτικής δύναμης σε περιοχές που υπάρχει δυσκολία στην πρόσβαση με άλλο τρόπο. Είναι μια μέθοδος διείσδυσης από τον αέρα. Πρόκειται για μία πολύ συνηθισμένη πτώση στις ταινίες με κατασκόπους, ωστόσο, δεν συνηθίζεται να γυρίζεται αυτοπροσώπως από τους ηθοποιούς.

 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top