Θύμα στοχοποίησης η Μιμή Ντενίση για τη δράση της στο Πεδίον του Άρεως!

«Οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίον του Άρεως»

Θύμα στοχοποίησης έπεσε η ηθοποιός Μιμή Ντενίση. Αναρχική ομάδα  κόλλησε αφίσες με τη φωτογραφία της στο κέντρο της Αθήνας κατηγορώντας την για τη δράση της ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών που μαστίζει το Πεδίον Άρεως.

Η συγκεκριμένη ομάδα τύπωσε και κόλλησε αφίσα στην οποία υπάρχει και φωτογραφία της Μιμής Ντενίση, λόγω του ότι είχε συμμετάσχει στην πρωτοβουλία της κίνησης «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως», για να βάψει την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτήριου «Green Park».

Μάλιστα, πάνω γράφει πώς η «πληγή» του πάρκου τελικά δεν είναι τα ναρκωτικά. «Το "πρόβλημα" με το Πεδίον του Άρεως δεν είναι κάτι άλλο πέρα από το συγκαλυμμένο ρατσισμό των ντόπιων μικροαστών και μεσοαστών απέναντι στους πραγματικούς χρήστες του πάρκου και όχι μόνο τους χρήστες ουσιών», γράφει μεταξύ άλλων η αφίσα.

 

Το Star επικοινώνησε με την ηθοποιό, η οποία δήλωσε: '' Να λεει.. μικροαστοί και λοιπά και λοιπά. Το να ζητάμε να είναι το πάρκο για όλο τον κόσμο είναι αντιλαϊκό; Το να ζητάμε να βγαίνουμε από το σπίτι μας ελεύθερα χωρίς να κινδυνεύει το παιδί μου να τρυπηθεί από κάποια ένεση κατά λάθος είναι αντιλαϊκό;''

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΝΤΕΝΙΣΗ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Στο στόχαστρο μπήκε και ο   Γιώργος Πατούλης αλλά και οι οκάδες  κατοίκων που κινητοποιούνται  κατά της υποβάθμισης του πάρκου.

«Είναι σίγουρο οτι υπάρχει στοχοποίηση και προφανώς ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας θα πρέπει να αναλάβει τις δικές του αυτονόητες ευθύνες, που μέχρι σήμερα δεν το ‘χει πράξει», δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Στην ίδια αφίσα γίνεται αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο για τη δημαρχία της Αθήνας.«Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της, τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, Γιώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αφίσα.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top