Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σχολιάζει την πρόταση στην Καλογρίδη να υποδυθεί την Λάσκαρη

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Την Ζωή Λάσκαρη κλήθηκε να υποδυθεί η Νατάσα Καλογρίδη στην ταινία «Μαριχουάνα Stop» που ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι τον επόμενο χειμώνα. Ο Γιώργος Βάλλαρης είχε κάνει την πρόταση του και στην νέα σύντροφο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία ωστόσο αρνήθηκε.

Για το εν λόγω θέμα, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο εκπομπής η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και εξέφρασε αν την ενοχλεί που εκτίθεται τόσο πολύ η προσωπική ζωή του πατέρα της. «Ξέρετε κάτι; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο και γιατί εκτίθεται. Όλα αυτά γίνονται. Είναι μέσα στην ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάνει τη ζωή του. Έχει κάνει τη δουλειά του, δεν έχει κλέψει τίποτα από κανέναν. Έτυχε τώρα να πάρει μια έκταση η προσωπική του ζωή. Δεν με χαλάει. Δεν είναι ότι μου αρέσει οι άνθρωποι να εκτίθενται στην προσωπική τους ζωή, αλλά και που έγινε δεν χάλασε και ο κόσμος. Να το πάρουμε και λίγο πιο αστεία, λίγο πιο χαλαρά. Οκέι. Και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω; Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνάμε όπως θέλουμε εμείς να περνάμε, αλλά να μην ενοχλούμε κανέναν».

Όσο για την πρόταση του Γιώργου Βάλαρη στη Νατάσα Καλογρίδη να υποδυθεί τη μητέρα της; «Έχει γίνει πρόταση, αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Είναι του κυρίου Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει». είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top