Θα τραγουδήσει σε πανηγύρι στη Λέσβο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης - Τι δήλωσε στο star.gr

Θα πλαισιώσει τη Γωγώ Τσαμπά και τον Γιώργο Γιασεμή!

Πάρτε από το παραπάνω βίντεο μια γεύση για το τι θα γίνει στα Πελόπεια...

 

Θέλετε να ακούσετε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τραγουδάει… live; Τότε δεν έχετε παρά να «πεταχτείτε» μέχρι τη Λέσβο!

Ναι, καλά καταλάβατε! Στον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης αναφερόμαστε, ο οποίος στις 12 Ιουνίου θα είναι guest star στο πανηγύρι της Πελόπης, πλαισιώνοντας τη Γωγώ Τσαμπά και τον Γιώργο Γιασεμή!!! Όλο εκπλήξεις μας κάνει και όλα αυτά με... 5 ευρώ! 

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης αναφέρει: 

Η Νεανική εστία Πελόπης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Κιβωτός του Γένους” σας καλεί στην εορταστική εκδήλωση “Πελόπια 2018” που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πελόπης.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

Με μόλις πέντε ευρώ λοιπόν απολαμβάνεις την επιλογή του λαού, τον άνθρωπο που διεκδίκησε ακόμα και την προεδρία της ΝΔ αλλά τα συμφέροντα και οι καταδικαστικές αποφάσεις τον έριξαν στα δύσκολα.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που γνωρίζει κόσμο από την περιοχή,  μίλησε στο star.gr και αποκάλυψε ότι θα πει… όχι ένα, ούτε δύο αλλά 10 τραγούδια! 

«Το τραγούδι είναι το ψώνιο μου! Θα πω Καζαντζίδη, Διονυσίου... Θα πω γύρω στα 10 τραγούδια! Θα πάω στο πανηγύρι να ανάψω ένα κεράκι και θα τραγουδήσω κιόλας!» μας ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης χαρακτηριστικά.

Τα Πελόπια διοργανώνονται κάθε χρόνο στη Λέσβο προς τιμήν του Αγίου Λουκά του Ιατρού. Εκτός από… πανηγύρι θα γίνουν και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κιβωτός του Γένους», Κώστας Τσακίρης, «όλοι οι καλλιτέχνες και ο κ. Ψωμιάδης συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Ό,τι έσοδα βγάλουμε –αν βγάλουμε -θα δοθούν για τις ανάγκες του χωριού το οποίο έχει λίγους κατοίκους».

 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top