Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας χορεύει τους Έλληνες στους ρυθμούς του

Ένας super star χωρίς απαιτήσεις

Ο Ενρίκε Ιγλέσιας στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του, Euforia,  σήμερα, κάνει μια  στάση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ. O Ισπανός super star, όπως μας λέει η διοργανώτρια εταιρεία , δεν είναι καθόλου ιδιότροπος και απαιτητικός.  Το μόνο που ζήτησε είναι άνετο δωμάτιο και γεύσεις από ελληνική κουζίνα.

 

"ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΜΟΥΣΑΚΑ ΚΑΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ"

«Πάρα πολύ εύκολος άνθρωπος, πολύ γλυκός, πολύ ανοιχτός, δεν είχε καμία ιδιαίτερη απαίτηση. Εδειξε ότι είναι γνώστης της ελληνικής κουζίνας. Μας ζήτησε να δοκιμάσει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, απλά πράγματα, σουβλάκι , μουσακά, τζατζίκι , ρετσίνα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και ελπίζουμε να του αρέσει», ανέφερε στην κάμερα του Star, η υπεύθυνη Τύπου της διοργανώτριας εταιρείας, Βίκυ Κοκκίνη και πρόσθεσε: «Δεν ζήτησε τίποτα το ιδιαίτερο, όσες φορές επικοινωνήσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε τον έλεγχο του δωματίου μέσω skype , ήταν σύμφωνος σε όλα . Δεν μας κούρασε, δεν μας προβλημάτισε. Μπορώ να πω ότι το hotel inspection μας πήρε... 10 λεπτά;»

Σε λίγες ώρες,  στο κλειστό του ΟΑΚΑ,  η καρδιά των θαυμαστών του Ενρίκε Ιγλέσιας θα χτυπά στους ρυθμούς  του Subeme la radio. Πριν από λίγο ο γοητευτικός ποπ σταρ έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτική πτήση, προερχόμενος από την Πράγα,  όπου έδωσε δύο sold out συναυλίες.

ΜΟΝΟΣ... ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΝΙΚΟΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ήρθε στην Ελλάδα μόνος του. Δε θα συνοδεύεται από την - εδώ και 16 χρόνια-  σύντροφό του Αννα Κουρνίκοβα, αφού προτεραιότητα της πρώην πρωταθλήτριας του τένις είναι τα μόλις πέντε μηνών διδυμάκια τους, Νικολας και Λούσι.  

«Συνήθως τον ακολουθεί η Άννα , όμως λόγω της κατάστασης και το χαρούμενο γεγονός που είχαν με τη γέννηση των διδύμων , είναι αδύνατο.  Η περιοδεία του φέτος είναι ίσως από τις μεγαλύτερες , που γίνονται από διεθνή καλλιτέχνη. Είναι χωρίς ανάσα, οπότε είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσει όλη η οικογένεια αυτή τη διαδρομή», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ.  Βίκυ Κοκκίνη.

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top