’Εφη Θώδη: Καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση για ρευματοκλοπή

Τι υποστήριξε η δικηγόρος της τραγουδίστριας;

Σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Έφη Θώδη με την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας. Η τραγουδίστρια κλήθηκε την περασμένη Πέμπτη να απολογηθεί στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ' εξακολούθηση.

Η δικηγόρος της Έφης Θώδη, υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο πλήρωσε το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε σημειωθεί η κλοπή, το οποίο έφτανε περίπου τις 3.000 ευρώ.

Το δικαστήριο αναγνώρισε την κίνησή της τραγουδίστριας να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ως ελαφρυντικό, χωρίς όμως να γλιτώσει την ποινή.

 Η Εφη Θώδη  υποστήριξε ότι όντως έγινε παραβίαση και χρεώθηκε σε εκείνη ως ιδιοκτήτρια του σπιτιού η κλοπή του ρεύματος, ωστόσο έλειπε εκείνο το διάστημα από την οικίας της, και συγκεκριμένα βρισκόταν στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους.

Η Έφη Θώδη θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης. Ήταν μια τραγουδίστρια που είχε πάνω της όλα τα φώτα πριν από μερικά χρόνια. Ό, τι έκανε, ό, τι έλεγε ήταν πρωτοσέλιδο στα life style  περιοδικά.

Είχε πολλούς θαυμαστές που την αγαπούσαν για το ιδιαίτερο στυλ της. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αποσυρθεί, κάνει ελάχιστες εμφανίσεις και αυτές κυρίως στην περιφέρεια και λιγότερες στο εξωτερικό.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top