O Avicii αυτοκτόνησε με σπασμένο γυαλί - Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία

Κάποιοι λένε ότι έκοψε τον λαιμό του και άλλοι τις φλέβες του

Όσο οι ημέρες προχωρούν όλο και νέα στοιχεία για τον θάνατο του DJ Avicii έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Σουηδός super star της μουσικής βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πρωτεύουσα του Oman, στο Muscat, «βυθίζοντας» στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η ιστοσελίδα TMZ, ο Dj πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία ήταν αποτέλεσμα τραύματος που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του με ένα σπασμένο μπουκάλι κρασί.

Διαβάστε επίσης: Τραγικά νέα: Ο Avicii αυτοκτόνησε

Κάποιες πηγές αναφέρουν πως πήρε το γυαλί και έκοψε τον λαιμό του, ενώ άλλες το διαψεύδουν κατηγορηματικά κάνοντας λόγο για ακατάσχετη αιμορραγία κόβοντας τις φλέβες του.

«Ο αγαπημένος μας Tim ήταν μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής, ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε τέτοιο βαθμό που οδηγήθηκε σε τεράστιο στρες. Όταν σταμάτησε να κάνει εμφανίσεις, ήθελε να βρει μια ισορροπία στην ζωή του, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο – να γράφει μουσική. Πάλευε με σκέψεις για την ζωή και την ευτυχία… δεν άντεχε άλλο, όμως. Ήθελε να βρει ειρήνη. Ο Tim δεν ταίριαζε με την μουσική βιομηχανία. Ήταν ένας ευαίσθητος άντρας που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά όχι την δημοσιότητα», ανέφερε η  επίσημη ανακοίνωση που επιβεβαίωνε το τραγικό του τέλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top