Διάσημοι αυτόχειρες και οι συγκλονιστικές ιστορίες τους

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star - Νέα ενημέρωση 29-04-2018 08:23

Η αυτοκτονία του διάσημου Dj Avicii σόκαρε τον κόσμο και μεγάλωσε τη λίστα των διασήμων που δεν άντεξαν τη δόξα και έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Κάθε φορά που ανέβαινε στα decks το κοινό παραληρούσε. Ο Σουηδός Avicii ήταν ένας από τους κορυφαίους djs του κόσμου. Ωστόσο, η πίεση τον οδήγησε στο… αλκοόλ. Πάλεψε, δεν άντεξε με αποτέλεσμα στις 20 Απριλίου να βάλει τέλος στη ζωή του, νικημένος από τους δαίμονες του.

Δείτε ποιοι διάσημοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους:

Μέριλιν Μονρόε: Η δόξα, τα χάπια,  και ο θάνατος

Η Marilyn Monroe, η ξανθιά σταρ που φωτογραφήθηκε όσο καμία άλλη προσπάθησε…  όμως η κατάθλιψη, ήταν πιο δυνατή. Πέντε Αυγούστου

του 1962, η οικιακή βοηθός της τη βρήκε νεκρή στο κρεβάτι, μέσα σε δεκάδες άδεια κουτιά χαπιών. Ήταν μόνο 36 ετών.

Ρόμπιν Ουίλιαμς: Χάριζε γέλιο και μέσα του έκλαιγε - Αυτοκτόνησε στα 63

Είχε το χάρισμα να μεταμορφώνεται και να κάνει τον κόσμο να γελάει. Φαινόταν ευτυχισμένος. Μέσα του βασανιζόταν….Κορυφαίος κωμικός ο Ρόμπιν Ουίλιαμς όταν κατέβαινε από τη σκηνή βυθιζόταν στη θλίψη. Στα 63 του χρόνια βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Προφητικές οι ταινίες για τον Χιθ Λέτζερ - Έφυγε στα 28 του

Στις περισσότερες ταινίες του πέθανε. Τα σενάρια προφητικά. Ο 28χρονος ηθοποιός Χιθ Λέτζερ υπέφερε από αϋπνία, έπαιρνε χάπια.  Στις 22 Ιανουαρίου του 2008, βρέθηκε νεκρός.

24 χρόνια από την αυτοκτονία του Κέρτ Κομπέιν

Ναρκωτικά και αλκοόλ σκότωσαν και τον ηγέτη των Nirvana, Κερτ Κομπέιν. Το 1994 και ενώ είχε όλη τη ζωή μπροστά του και τη μουσική βιομηχανία στα πόδια του τον βρήκαν νεκρό. Ήταν μόλις 27 ετών. Καμία επιτυχία δεν κατάφερε να τον κρατήσει ζωντανό. Ούτε καν η κόρη του ….

Αλεξάντερ Μακ Κουίν: Το «παιδί-θαύμα» της υψηλής ραπτικής αυτοκτόνησε

Αυτά έγραφε λίγο πριν κρεμαστεί ο Αλεξάντερ Λι ΜακΚουίν. Ο Άγγλος σχεδιαστής κατέκτησε τον κόσμο της μόδας, έχασε όμως την ψυχή του. Αυτοκτόνησε στα 43του. Τα σχέδια ζουν ακόμη.

Δεν άντεξε τη δόξα ούτε ο Κρις Κορνέλ

 Σε απαγχονισμό οφείλεται και ο θάνατος του Κρις Κορνέλ.  Μπαινόβγαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης, τα πάθη του νίκησαν.  Ο  τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Soundgarden, έφυγε στα 52 του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top