Επιστρέφει στη μικρή οθόνη το «Καφέ της Χαράς»; Ο Χάρης Ρώμας απαντά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού

Επιστρέφει στη μικρή οθόνη το «Καφέ της Χαράς»;

Ήταν το κεντρικό πρόσωπο του τεύχους και μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας, ερωτήθηκε για τις προηγούμενες δουλειές του. Μια από τις πλέον επιτυχημένες που οι φήμες την θέλουν να επιστρέφει στη μικρή οθόνη είναι το «Καφέ της Χαράς», 15 σχεδόν χρόνια μετά την πρεμιέρα της.

"Πράγματι έγινε συζήτηση για το σίκουελ του «Καφέ της χαράς». Αυτό μόνο μπορώ να αποκαλύψω, αν και δεν μου αρέσει να μιλώ για υποθετικές δουλειές. Ποτέ δεν θα το αποκάλυπτα. Μάλιστα, έχω απαγορεύσει στους στενούς συνεργάτες μου να μιλάνε γι’ αυτό το θέμα", είπε στο Down Town Κύπρου.

Και εξήγησε ότι δεν θέλει να μιλήσει περαιτέρω γιατί είναι... προληπτικός! "Ναι, είμαι προληπτικός. Δεν μου αρέσει να δημιουργείται ένα κλίμα και μία ενέργεια που δεν ξέρεις αν θα είναι θετική ή όχι", συνέχισε.

Τέλος, δεν έκρυψε ότι θα έκανε μια δουλειά μόνο και μόνο για τα χρήματα. "Δεν το αποκλείω. Γιατί ο Αισχύλος έχει πει το ακαταμάχητο: «Η ανάγκη της επιβίωσης είναι πολύ πιο ισχυρή από την τέχνη». Το σέβομαι αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τέτοιου είδους ανάγκη επιβίωσης. Σίγουρα προσπαθώ να υπάρχει κι ένα καλλιτεχνικό κίνητρο»", εξήγησε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top