Emily Ratajkowski: Αποκάλυψε τον περίεργο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγός της

Παντρεύτηκαν πριν έξι εβδομάδες

H Emily Ratajkowski έκανε την… έκπληξη τον περασμένο Φεβρουάριο και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, ηθοποιό – παραγωγό, Sebastian Bear – McClard, με τον οποίο είχε σχέση μόλις λίγες εβδομάδες.

Έξι εβδομάδες μετά, η 26χρονη νεόνυμφη καλλονή, η οποία συνεχίζει να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις hot φωτο της στο Instagram, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel «The Tonight Show».

Η Emily Ratajkowski αποκάλυψε στον διάσημο παρουσιαστή τον περίεργο τρόπο που ο Sebastian Bear – McClard της έκανε πρόταση γάμου. Όπως εξομολογήθηκε, αντί για δαχτυλίδι της χάρισε έναν… συνδετήρα!

«Μου έκανε πρόταση γάμου στο Minetta Tavern (σ.σ. ένα γαλλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη) και δεν είχε δαχτυλίδι… Πήρε τον συνδετήρα που συνόδευε το λογαριασμό μας και έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, κάτι το οποίο βρήκα πολύ ρομαντικό. Και μετά φτιάξαμε τα πραγματικά μας δαχτυλίδια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος του ζευγαριού  έγινε στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης ενώ η τελετή ήταν σε κλειστό κύκλο, με λίγους φίλους του ζευγαριού και τον σκύλο της Emily,The Fat Jewish.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top