Λίλι Άλεν: Φιάσκο το #Me Τοο – Κανείς δεν πήγε φυλακή

Απαισιόδοξη για την καμπάνια κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης

Λίλι Άλεν: Φιάσκο το #Me Τοο – Κανείς δεν πήγε φυλακή

Η Αγγλίδα καλλιτέχνης, Λίλι Άλεν εμφανίστηκε απογοητευμένη αμφισβήτησε τον αντίκτυπο που προκάλεσε το κίνημα #MeToo για την ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια - τραγουδοποιός, ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο Vice ενόψει της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ «No Shame» το καλοκαίρι, δήλωσε ότι δεν αισθάνεται αισιόδοξη ότι θα έρθει πραγματικά αλλαγή.

Η Λίλι Άλεν ρωτήθηκε πώς η υποστήριξη των διάσημων στο κίνημα #MeToo «επέφερε μια μεγάλη αλλαγή» και απάντησε «Έχει; Ποιος συνελήφθη; Ποιος πήγε στη φυλακή;».

«Αν ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε 52 ανθρώπους, θα βρισκόταν στη φυλακή μέχρι τώρα. Δεν βρίσκεται» υπογράμμισε.

«Είτε πρέπει να είμαστε ειλικρινείς για το τι θεωρούμε αποδεκτό σε ανθρώπινο επίπεδο και πρέπει να αρχίσουμε να το τιμωρούμε ως τέτοιο ή απλά πρέπει να σταματήσουμε».

«Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να μιλάνε για τα #MeToo πράγματα, αυτό που είδα ήταν πολλοί άντρες είπαν "όχι εγώ", "δεν συμπεριφέρομαι έτσι" όταν πολλοί άντρες, τους οποίους γνωρίζω συμπεριφέρονται έτσι.Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Ξέρετε τι εννοώ; Δεν έχουν αλλάξει τη συμπεριφορά τους» τόνισε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top