Μια βραδιά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τα δάκρυα του αδερφού της και η συγκίνηση των συμπρωταγωνιστών της!

Τίμησαν την αξέχαστη Ελληνίδα σταρ

Σε κλίμα συγκίνησης ο δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Χρυσούλα Βαρβαρέσου» και την οικογένεια Βουγιουκλάκη τίμησαν την αξέχαστη Ελληνίδα σταρ.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία Γλυφάδας, ενώ τιμήθηκαν μεγάλοι πρωταγωνιστές του θεάτρου και του κινηματογράφου που έπαιξαν και έζησαν από κοντά την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη ήταν ένα πλάσμα που δε μπορεί να χαρακτηριστεί με λέξεις. Ότι κι αν πεις για την Αλίκη στο τέλος αισθάνεσαι πως δεν έχεις πει τίποτα. Απορώ γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν γίνει τιμητικές εκδηλώσεις για ένα πλάσμα τόσο σπάνιο.», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Γαλανός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με την Αλίκη με συνδέουν πάρα πολλά. Βεβαίως, μέσα στα ευχάριστα που ήταν πάρα πολλά, υπήρχε και το τέλος που πάλι εντελώς συμπτωματικά βρέθηκα  δίπλα της, όταν πια ξεκίνησε η διαδρομή για κάπου εκεί ψηλά».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Γιάννης Μαργέλης.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν η Κάτια Δανδουλάκη κάλεσε στο βήμα τον ανιψιό της Αλίκης και δήμαρχο Γλυφάδας, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη.

«Θα ήθελα να δώσω στην οικογένεια της Αλίκης μια μεγάλη αγκαλιά και ιδιαίτερα στον Αιμίλιο, ανιψιό και βαφτισιμιό της γι΄ αυτή την τιμή», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Συγκινημένος ήταν και ο αδερφός της αξέχαστης ηθοποιού, Αντώνης σημειώνοντας: «Θυμάμαι κάτι που είπε μια φορά και εντυπωσίασε πολύ τον κόσμο. “Εγώ υπάρχω για εσάς και από εσάς”. Πάντα συγκινούμαι, όσα χρόνια κι αν περάσουν γιατί κάθε φορά που γίνεται για την Αλίκη ξεπηδά από μέσα μου το ερώτημα «Που είσαι Αλίκη»; Θα ήθελα να τη δω εδώ. Μου λείπει αφάνταστα», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα''...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top