Κι όμως! Υπάρχει άντρας που η Jennifer Lawrence κυνηγούσε και της το έπαιζε δύσκολος

Ο λόγος για τον Darren Aronofsky

Yπάρχει άντρας που η Jennifer Lawrence κυνηγούσε

Δεν είμαστε υπερβολικοί. Είναι αλήθεια και μάλιστα η αποκάλυψή της έγινε και δια στόματος της ίδιας.

Στην τελευταία της συνέντευξη η Jennifer Lawrence αναφέρθηκε στον πρώην της, Darren Aronofsky, με τον οποίο χώρισαν πριν από σχεδόν τρεις μήνες, λόγω της διαφοράς ηλικίας που είχαν.

«Μπήκε μέσα, με κατάφερε κι έφυγε. Το όλο πράγμα διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και μετά σκεφτόμουν “είναι σέξι!”. Θυμάμαι να κρατάω τον σκύλο μου και να κλείνω την πόρτα και μετά να του λέω “Pippy, αυτό λέγεται σεξουαλική ένταση”. Μου το έπαιζε δύσκολος για περίπου 9 μήνες, ίσως και περισσότερο, κι αυτό απλώς με διέλυσε», δήλωσε, σε podcast του Marc Maron, η 26χρονη ηθοποιός για τον κατά 22 χρόνια μεγαλύτερό της σκηνοθέτη.

«Εξακολουθώ να τον αγαπάω πάρα πολύ», είπε και συνέχισε: «Θεέ μου, δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό! Το παράκανα με την εξομολόγηση!», προσθέτοντας ότι πληγώθηκε: «Κάθε φορά που περνάω έναν χωρισμό, ραγίζει η καρδιά μου, δεν είναι πως δεν το παθαίνω αυτό. Απλώς, ποτέ κανείς τους δεν με καταρράκωσε, ας πούμε. Ήταν απλώς καλοί άνθρωποι. Ίσως αυτό είναι το μυστικό. Έλκομαι από καλούς ανθρώπους!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top