Όλα όσα έγιναν στο Super Bowl: Η "αδιάφορη" εμφάνιση του Justin Timberlake και η... καραμέλα της Pink!

Δείτε το βίντεο

Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την Κυριακή το βράδυ το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ, τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου Super Bowl.

Το σόου του ημιχρόνου παρουσίασε φέτος ο Justin Timberlake που τίμησε τον Prince ερμηνεύοντας το «I Will Die for you», ενώ οι Philadelphia Eagles επικράτησαν 41-33 των New England Patriots και κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους.

Ο διάσημος καλλιτέχνης τραγούδησε επίσης διάφορες επιτυχίες του, αλλά και τα νεότερα τραγούδια του  από το καινούργιο του άλμπουμ "Man of the Woods".

Η στιγμή που κυριάρχησε ήταν η εμφάνιση του Prince μέσω βίντεο προβολής σε ένα αφιέρωμα για τον τραγουδιστή στου οποίου την πατρίδα φιλοξενήθηκε ο αγώνας.

Αλλά και πάλι αυτό δεν φάνηκε αρκετό για να σώσει το πόσο αδιάφορο ήταν όλο αυτό, όπως σημειώνει η εφημερίδα Washington Post και φαίνεται να ασπάζονται επίσης και άλλα μεγάλα μίντια. 

H Pink ήταν εκείνη που επιλέχθηκε φέτος να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής αφού πρώτα έβγαλε την καραμέλα από το στόμα της.

Το «παρών» στο Super Bowl έδωσε η Jennifer Lopez, ο Bradley Cooper με τη σύντροφό του Irina Shayk αλλά και η Gisele, η οποία εθεάθη στις πρώτες θέσεις έχοντας στην αγκαλιά της την κορούλα της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top