Θα το πάρει το κορίτσι ο Μπρούνo Τσιρίλο με παπά και με κουμπάρο επτά χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο

Νυφούλα θα ντυθεί η Έλενα Ασημακοπούλου

Παντρεύονται Τσίριλο - Ασημακοπούλου

Επτά χρόνια μετά από τον πολιτικός τους γάμο, ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον Μάιο στο Κτήμα «Άλσος Νυμφών» με παρανυφάκι φυσικά την κόρη τους Μαρία – Ροζάρια.

Μετά από διάφορα απρόοπτα που προκαλούσαν συνεχώς την αναβολή των σχεδίων τους, ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός αποφάσισαν ότι θα ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων στις 19 Μαΐου και ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες.

«Θα γίνει ένας μεγάλος ανοιχτός γάμος. Δεν θα κάνουμε κάλεσμα με προσκλητήρια και τα τυπικά. Ετοιμάζουμε ένα link, το οποίο θα στείλουμε σε φίλους μας και γνωστούς, οπότε δεν θα έχουμε τις κλασσικές ετοιμασίες. Ακόμη, δεν έχω μπει στη διαδικασία να βρω νυφικό, ευελπιστώ όμως να το κάνω σύντομα», δήλωσε η Έλενα Ασημακοπούλου στην Real Life.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια και έχει μια πανέμορφο κορούλα. Ο πολιτικός γάμος, μάλιστα, είχε γίνει στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου, όταν η Έλενα ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top