«Λύγισε» on air η Βάσια Παναγοπούλου: «Σας ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορώ να…»

Η θεατρική παραγωγός αποφάσισε να διακόψει την παράσταση «Πετάει-Πετάει»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» κα αποκάλυψε πως αποφάσισε να διακόψει την παράσταση «Πετάει-Πετάει», μετά την αντιπαράθεση ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος. Κάναμε μια πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση γα εσωτερική αντικατάσταση. Ο κύριος Καλυβάτσης αρνήθηκε», ανέφερε  μεταξύ άλλων η θεατρική παραγωγός.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Βάσια Παναγοπούλου δεν άντεξε και «λύγισε» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά σας μιλώ ειλικρινά. Δεν μου είναι εύκολο όλο αυτό. Σας ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Αναγκάζομαι να κατεβάσω την παράσταση και να μείνουν χωρίς δουλειά 22 εργαζόμενοι. Είμαστε όλοι σε μία απίστευτα μεγάλη ένταση. Αυτός είναι ένας παρονομαστής των τελευταίων ημερών και όλοι δεχόμαστε μεγάλη πίεση. Για να αποσυμπιεστεί όλη αυτή η κατάσταση, πρέπει να υπάρξει κάποια θυσία και θα γίνει από τη δική μου μεριά».

Στη συνέχεια, διευκρίνισε πως οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονταν για την εκπομπή "Πετάει πετάει" θα απορροφηθούν σε άλλες θεατρικές παραγωγές της ίδιας εταιρίας που διευθύνει η ίδια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top