Σωτήρης Καλυβάτσης για επεισόδιο Παπαγιάννη - Παυλίδου: Η Σοφία ήταν πεσμένη στο πάτωμα και ο Μάνος συνέχιζε να την βρίζει

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο Μάνος Παπαγιάννης στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

 

Σαν βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο το επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου, στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο μετά το τέλος της παράστασης όπου πρωταγωνιστούν με τίτλο «Πετάει Πετάει».

Μιλώντας στο Έθνος, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης στην παράσταση, περιγράφει όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.

 «Ο Μάνος στην συγκεκριμένη περίπτωση το τράβηξε», λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν υπήρχε προηγούμενο πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση, παρά μικροτριβές, όπως συμβαίνει σε όλους τους θιάσους. Μετά το τέλος εκείνης της παράστασης ήμουν με τον Μάνο στο καμαρίνι που μοιραζόμαστε και εκείνος άλλαζε. Απευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο, που είναι το καμαρίνι της Σοφίας ρωτώντας την γιατί δεν είπε την συγκεκριμένη ατάκα και εκείνη απάντησε πως δεν της βγήκε. Ο Μάνος της είπε πως το έκανε επίτηδες και μετά "θα σε γ...ω πάνω στη σκηνή"», τονίζει.

«Αυτό το άκουσα», επισημαίνει. «Εκείνος στην συνέχεια εκσφενδονίστηκε στο πάνω καμαρίνι και μέχρι να ανέβω άκουγα φασαρία και βρισιές. Όταν ανέβαινα, είχε ήδη μπει στο καμαρίνι η Κόνι Μεταξά φωνάζοντας "τι κάνετε εκεί;". Η Σοφία ήταν πεσμένη στο πάτωμα και ο Μάνος συνέχιζε να την βρίζει».

Όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, την επόμενη ημέρα ο θίασος συναντήθηκε με την επιχειρηματία του θεάτρου και ηθοποιό, Βάσια Παναγοπούλου. «Εκεί ο Μάνος είπε "κλώτσησα την πόρτα. Δεν την χτύπησα. Την έσπρωξα"».

Τέλος, ο ηθοποιός δηλώνει: «Θέλω να συνεχιστεί η παράσταση. Από αυτό ζούμε. Κατανοώ τη Σοφία, της είναι πολύ δύσκολο να παίξει ξανά με τον Μάνο. Εγώ θα είμαι κανονικά στο θέατρο για να κάνω τη δουλειά μου».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top