«Βόμβα» μεγατόνων στα καλλιστεία των ΗΠΑ! Τα υποτιμητικά σχόλια για τις διαγωνιζόμενες και οι παραιτήσεις

Έπειτα από διαρροή e-mail - Nέα ενημέρωση: 24-12-2017 21:31

«Βόμβα» μεγατόνων έσκασε στα καλλιστεία των ΗΠΑ μετά τη διαρροή e-mail, με υποτιμητικά σχόλια για τις διαγωνιζόμενες, σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο διευθύνων σύμβουλος του Miss America Organization (MAO), του οργανισμού διοργάνωσης καλλιστείων Μις Αμερική, Σαμ Χάσκελ υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο οργανισμός (ΜΑΟ) ανακοίνωσε πως θα κάνει  την παραίτησή του δεκτή, ενώ από τον οργανισμό αποχωρούν επίσης η πρόεδρος Λιν Γουέιντνερ και δύο ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το BBC, τα e-mail φέρεται να περιείχαν χυδαίες αναφορές σε παλαιότερες διαγωνιζόμενες και σχόλια για τη σεξουαλική τους ζωή.

Πολλοί θα αναρωτιέστε από πού ξεκίνησε όλο αυτό το σκάνδαλο. Τις παραιτήσεις πυροδότησε δημοσίευμα της Huffington Post την Πέμπτη, που αποκάλυψε σχεδόν τρία χρόνια εσωτερικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο MAO, με πολύ προσβλητικά σχόλια για το βάρος ή την προσωπική ζωή πρώην εστεμμένων, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Σε ότι αφορά τον Χάσκελ, η παραίτησή του ήταν αποτέλεσμα πίεσης που δέχτηκε έπειτα από ανοιχτή επιστολή 49 πρώην εστεμμένων Μις Αμερική.

Η πρώην νικήτρια Μις Αμερική, Μαλορι Χέιγκαν, της οποίας το όνομα αναφέρεται σε κάποια από τα e-mail, ανέφερε ότι «δεν σοκαρίστηκε άλλα ένιωσε ότι επιβεβαιώνεται μέσα από αυτά». «Για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσα να εξηγήσω στον κόσμο γύρω μου ότι αυτό συμβαίνει ή ότι αυτά τα πράγματα όντως λέγονται», ανέφερε η νικήτρια Μις Αμερική 2013, στο NBC.

Σε δήλωσή του ο Χάσκελ είπε ότι βρισκόταν «υπό πίεση, μετά από ένα χρόνο "επιθέσεων" από δύο εστεμμένες Μις Αμερική. Και ενώ δεν θέλω να δικαιολογηθώ, θέλω να προσφέρω ένα πλαίσιο». Πρόσθεσε όμως ότι η υπόθεση είναι «διεφθαρμένη» με «βολικά επεξεργασμένα emails»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top