Ούτε ο γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας δεν γλίτωσε από τον Κέβιν Σπέισι

Καταγγέλλει ότι ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά μετά την τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης

Ασυγκράτητος και χωρίς μέτρο φαίνεται πως ήταν ο Κέβιν Σπέισι, από τη σεξουαλική μανία του οποίου δεν γλίτωσε ούτε ο πρώην γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο Άρι Μπεν, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σουηδίας, o ηθοποιός τον παρενόχλησε σεξουαλικά μετά την τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης το 2007.

«Είμαι γενναιόδωρος άνθρωπος, αλλά αυτό ήταν κάτι περισσότερο απ' αυτό που είχα στο νου μου», δήλωσε ο Μπεν, που μέχρι πέρσι ήταν παντρεμένος με την κόρη του βασιλιά της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ. 

(O πρώην γαμπρός του βασιλιά της Νορβηγίας)

Ο ίδιος περιέγραψε ότι οι δυο τους είχαν μια ωραία συζήτηση και κάθισαν σε διπλανές θέσεις, όμως γρήγορα εκείνος το μετάνιωσε.

«Μετά από πέντε λεπτά είπε να πάμε έξω να κάνουμε ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια, έβαλε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και έπιασε τα γεννητικά μου όργανα. Τον απώθησα λέγοντάς του σαστισμένος “εεε, μάλλον μετά”».

Η καταγγελία του πρώην γαμπρού του βασιλιά της Νορβηγίας είναι μία από τις πολλές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σε βάρος του βραβευμένου ηθοποιού.

Ο εκπρόσωπός του τον περασμένο μήνα δήλωσε ότι ο Σπέισι παίρνει τον αναγκαίο χρόνο για να κάνει θεραπεία.

Σε έρευνα που έκανε το θέατρο Old Vic του Λονδίνου, 20 άτομα κατήγγειλαν τον Σπέισι για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ δύο περιπτώσεις διερευνά η αστυνομία του Λονδίνου.  Επίσης το σκάνδαλο που ξέσπασε στοίχισε στον Σπέισι και τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά House of Cards.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top