Η επική ατάκα του πρίγκιπα William για τον Harry- Τι λέει η... πεθερά της Meghan Markle για τον αρραβώνα

Γελάνε τα μουστάκια τους στο παλάτι που ο 33χρονος γαλαζοαίματος αποφάσισε να σοβαρευτεί

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει όλο το παλάτι για τον αρραβώνα του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle.

Πολύ χαρούμενη για τον επικείμενο γάμο του ζεύγους που θα γίνει το Μάιο είναι η… πεθερά πλέον της 36χρονης ηθοποιού, Camilla –μητριά του Harry- η οποία δεν δίστασε να μιλήσει on camera για το χαρμόσυνο γεγονός, δείχνοντας ότι είναι σύμφωνη με την επιλογή του 33χρονου γαλαζοαίματου.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Είναι υπέροχο όλο αυτό! Όπως είπα, την έχασε η Αμερική (την Meghan Markle) αλλά την κερδίσαμε εμείς και είμαστε πολύ χαρούμενοι! Όπως μπορείτε να δείτε είναι πολύ ευτυχισμένοι. Μερικές φορές, σε έναν κόσμο που ακούγονται όλο κακά νέα, είναι ευτυχία να ακούς κάτι ευχάριστο και για αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι!».

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας William, δήλωσε ενθουσιασμένος με τον αρραβώνα του αδελφού του, ενώ αστειεύτηκε on camera λέγοντας πως τώρα δεν  θα λεηλατεί το… ψυγείο του! 

«Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι! Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους δυο και τους εύχομαι να είναι ευτυχισμένοι. Ελπίζω τώρα με τον αρραβώνα να μείνει μακριά από το ψυγείο μου και να σταματήσει να μου τρώει όλο το φαγητό όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια! Γι’ αυτό είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος!»

Έχει και... χιούμορ! 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top