Ο Αντώνης Ρέμος θα κάνει... Μύκονο την Κουρσεβέλ: Η συναυλία που θα δώσει ο τραγουδιστής στο θέρετρο των Γαλλικών Άλπεων

Στις 29 Δεκεμβρίου

 Αντώνης Ρέμος θα κάνει... Μύκονο την Κουρσεβέλ

Ο Αντώνης Ρέμος, μετά τη Μύκονο, ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο χειμερινό Nammos, στην Κουρσεβέλ, το χωριό των Γαλλικών Άλπεων.

Η συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο σαλέ των 1000 τ.μ. που φιλοξενεί το Nammos, μέσα στις χιονοδρομικές πίστες των Γαλλικών Άλπεων. 

Όπως αναφέρει η αφίσα που δημοσίευσε ο χώρος στο Instagram, ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί «στην κορυφή του κόσμου».

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οι εκλεκτοί πελάτες, επί το πλείστον Άραβες και Ρώσοι, αλλά και κάποιοι από μας που ενδεχομένως έχουν να διαθέσουν από 2.200 με 2.500 ευρώ την βραδιά, όσο δηλαδή είναι ο μέσος όρος του κόστους διαμονής στο πιο ψηλό σημείο της Κουρσεβέλ, θα μπορούν να απολαύσουν επίσης εκλεκτά εδέσματα αποκλειστικά από την Ελλάδα. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι η τσιπούρα φτάνει στην Κουρσεβέλ αεροπορικώς, ακολουθώντας τη διαδρομή Αθήνα-Παρίσι-Λιόν και από κει οδικώς στο χωριό με το φρέσκο ελληνικό ψάρι τιμάται στον κατάλογο περί των 160 ευρώ το κιλό! 

Όμως το «κλου» δεν είναι μόνο το φαγητό, αλλά οι μουσικές από τα ηχεία των 8.000 watts στην αυλή του «Nammos», που ακούγεται ως την κορυφή του βουνού, και αναγκάζουν τους σκιέρ να πετάνε μπότες και μπατόν για να ανέβουν στα τραπέζια με τις μπότες ή τα après-ski μαθαίνοντας στους θαμώνες πως διασκεδάζουν οι Έλληνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top