Πέθανε γνωστός τραγουδιστής που είχε εισαχθεί στην Εντατική

Λόγω σοβαρής ηπατικής δυσλειτουργίας

Πέθανε ο David Cassidy

Ο David Cassidy, ο τραγουδιστής και  πρωταγωνιστής της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του 1970 "Partridge Family" πέθανε την Τρίτη, στη Φλόριντα σε ηλικία 67 ετών από ηπατική ανεπάρκεια.

Το Σαββατοκύριακο είχε εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου λόγω σοβαρής ηπατικής δυσλειτουργίας.

"Εκ μέρους της οικογένειας Cassidy, ανακοινώνουμε με βαθιά θλίψη τον θάνατο του πατέρα μας, θείου μας και αγαπημένου μας αδελφού David Cassidy. Ο David πέθανε έχοντας δίπλα του τους ανθρώπους που αγαπούσε, ευτυχισμένος και απελευθερωμένος από τον πόνο που τον ταλαιπωρούσε για τόσο πολύ καιρό".

Τον Φεβρουάριο του 2017, ο ηθοποιός, πατέρας της 30χρονης ηθοποιού Katie Cassidy και του 26χρονου τραγουδιστήBo Caissidy, είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από άνοια. 

Ο Bryan Wilson , τραγουδιστής και συνιδρυτής του συγκροτήματος Beach Boys, απέτισε φόρο τιμής στον θανόντα, έναν "πολύ ταλαντούχο και συμπαθή άνθρωπο" που έφυγε. "Με θλίψη μαθαίνω τον θάνατο του Cassidy. Στα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνήθιζε να έρχεται στο σπίτι και είχαμε αρχίσει ήδη να γράφουμε ένα τραγούδι μαζί", είναι το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top